- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz
Istvan2020 #1740 üzenetére
Akkor ha jól veszem ki akkor nálad a gépet is kiváltja a telefon valamilyen szinten.
Viszont nézd meg ugyanezt a SOC és akku kapacitást más készüléknél. Azt sem lesz objektív, mert a szoftveres környezet is befolyásolhatja... de még a térerő mértéke is...
-
MrSealRD
veterán
válasz
Istvan2020 #1738 üzenetére
Szeretném jelezni, hogy nem olvastad el alaposan amit írtam, és nem sikerült megértened.
Nem a telefonról nyilatkoztam... A megállapításom arra vonatkozott, hogy kissé túlzónak érzem az emberi oldalról az 5+ óra telefonképernyő előtt töltött időt... Figyelembe véve egy alap 8 órás munkaidőt...+ az egyéb élethez szükséges alapvető dolgokat...és ha még egy minimális időt gondolunk gép előtt is eltölteni akkor kifutunk a napból... -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Istvan2020 #1733 üzenetére
Mit mondanál jónak már ?
Nem fog annyit tudni mint egy p20 pro vagy p40 pro, nekem azokkal közel 6-8 óra simán meg volt, de valamit valamiért, az 5óra 1 nap már elég korrekt szerintem. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Istvan2020 #1731 üzenetére
Az elég kevésnek hangzik az 5órát játék nélkül hozni szokta nekem(2sim fhd 120hz), még ilyen 45 órán készenléttel.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Istvan2020 #1729 üzenetére
5óra körül szokott menni játék nélkül fhd 120hz-en nálam, 2sim-el. (kb közepes fényerőn)
-
Berti1992
csendes tag
válasz
Istvan2020 #1725 üzenetére
Nekem még csak 10 napja van ilyen telóm, tehát a nyári melegekről nincs tapasztalatom, de én nyúzom mint az őrület, ahogy az eddigi mobiljaimat is: max.fényerő, mobilnet, wifi, bt, gps, nfc folyton ON, mellette fut egy raklap app a háttérben, jönnek a push értesítések, és pörögnek a játékok is, (mint pl COD, genshin impact, ark, rr3, gta:sa ), és még egyszer sem nyafogott a teló hogy baja lenne.
Szóval a saját tapasztalataim alapján kötve hiszem, hogy átlag felhasználás mellett melegedne. -
geryboro
senior tag
válasz
Istvan2020 #1722 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen házat vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hegesztés topic
- Nyaralás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest