- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
rigoberto #489 üzenetére
Ezzel miért is bizonyítottam? Értelmes válasszal megindokolhatnád.
Itt a baj, amikor azt állítod a rendszerről, hogy bugmentes. Segítek, minden rendszer bugos, nem létezik hibátlan rendszer, csak egyes rendszerekben kicsit gyakrabban előfordul. Vagy te lehet hogy egy speciális rendszert kaptál, kifejezetten a Xiaomi vezérigazgatójától dedikálva?
Vagy lehet nem tudod mit jelent a "bug" szó?Egyébként sem jelenthetsz ki ilyet, hogy "senkinél nem bugos, csak nálad". Esetleg olyan jöhet, hogy "nálam nem bugos, nálad igen".
-
törölt tag
válasz
rigoberto #485 üzenetére
Nem vagyok fogalmatlan, szimplán összehasonlítom a kettőt. Tudtommal te még OnePlust sem használtál.
Felőlem is zárhatjuk, vegyél egy OnePlust és majd rájössz. Egyébként is felesleges a miui-t védeni egy op topikban, mindenki tudja mi fán terem. Ezért is vannak az op tulajok. -
törölt tag
válasz
rigoberto #481 üzenetére
Szerintem azért ilyen kijelentéseket ne tegyünk. Redditen, de még itt a fórumon is leírják hogy mennyi hiba van vele. A köztudottan stabil OOS meg A11-en is a legstabilabb és még ott is találkozok bugokkal, csak jóval kevesebbel.
Kezdem azt hinni hogy csak elfogult vagy a márkát elletően. -
válasz
rigoberto #474 üzenetére
Mindenképp funkciógazdagabb a miui.Sokkal több beállítási és testreszabhatási lehetőség valamint hasznos feature van benne mint az oos-ben.Hogy ez rossz lenne?Azt azért nem hinném, mert ha még nem is használod ki őket akkor is ott van legalább a lehetősége.A használhatóságot gyökeresen befolyásoló buggal én még nem találkoztam miuin.Az oos-el most ismerkedem.Egyszerűbb és egyértelműbb a menürendszere,logikusabban van elrendezve(miuiban vannak beallítasi lehetőségek amik olyan menüpontba vannak elrejtve hogy eszembe nem jutott volna ott keresni) de sokkal kevesebb lehetőség és funkció van benne az biztos.Kinek ez kinek az. Én anno a sokat szidott touchwizzes samsung felületet is azért szerettem mert telepakolták milliónyi kis hasznos vagy épp haszontalan featurrel.Hát ebben az oos-ben ilyenek tényleg nincsenek.
Ui: ja még a végére annyit hogy a ramkezelés tényleg sokkal jobb az onepluson mint xiaomin.Itt tényleg mindent ramban tart a végtelenségig amit megnyitok egyszer.Miuin pedig allandóan mindent bezarogatott hiaba a 6 giga ram.Sokszor volt hogy írtam valamit valahol aztan kaptam egy hívast vagy épp átléptem egy masik alkalmazasba pár percre aztán mikor vissza akartam térni folytatni amit elkezdtem akkor újra nyitotta az alkalmazast az egesz irasom elveszett kezdhettem újra az egészet.
-
törölt tag
válasz
rigoberto #463 üzenetére
Gyári miui van rajta, mindenféle szemét nélkül. Ez ilyen, semmi valótlan nincs benne. Teljeskörű használat során rengeteg buggal találkoztam, ami nem feltétlen általános, de azért sem használok miuit mert mindig csak a problémám volt vele. Tudom, hogy vannak akik szeretik, de jobb tudni egy OP-s topikban, hogy az OOS teljesen más szint.
-
Stabi83
senior tag
válasz
rigoberto #389 üzenetére
Mivel jelenleg nincs nagyon alternatíva rá és a Vodánál is erőssen készlethiányos + egy baromi jó készülék így nem is csoda. Az megint csak az ártartás mellett szól hogy ez amúgy is jellemző az OP készülékekre és az OP 8 kameralyuka is a 7 és 7T Pro-n tartja a tulajokat.
Én is csak azért cserélem le mert van rá egy kis keretem és nagyon tetszik külsőre. a + 4GB ram pont nem érdekel. Egyébként engem se lehetne rávenni a váltásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Próba
- Path of Exile (ARPG)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest