- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Magyarított Android alkalmazások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tesóm ezt a telefont kapta karácsonyra. Nagyon gyors, szép meg minden, de én 720 Eurót - amennyibe került - nem adnék érte. Hol van már az a flagship killer árazás, ami hajdanán volt...
A teljes kijelző nagyon király, sokkal jobban tetszik, mint a lyukasztott kijelző megoldások(ezért értetlenül állok a leakek elől, amik szerint a következő Oneplusnak is lyukasztott kijelzője lesz).
A méretétől nem kell félni, bár nagy telefon, de a lekerekített oldalak végett szerintem megszokható(pedig nekem kis kezeim vannak).
Viszont kamerában szerintem nincs ott, ahol ennyi pénzért lennie kellene. Elsőre a kijelzőn nagyon szépen mutatnak a fotók és majd leesik az állad, hogy milyen szép színei vannak, de mikor átraktam monitorra és belenagyítgattam, már bőven előjöttek a hibák. Ha valakit érdekel teszek fel majd néhány összehasonlító fotót, ahol látható a Nexus 5x-em illetve a Panasonic Lumix GX9-em mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged