- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
Aod gondolom az élmezőnyben van a kívánságok között
-
Land
veterán
Egykezes mód vajon mikor lesz stabil ROM verzióban?
-
Stabi83
senior tag
Elindult az ötletbörze az OP oldalán!
Lehet nyerni is a legnépszerűbb ötletekel.
Én is bedobtam a magamét ami eddig elég népszerű.
Én a " Virtual notification LED "-et dobtam be.
Ti is ötleteljetek, illetve ha tetszik az enyém is akkor lehet rá szavazatot is leadni!Na ez az amiért magához köt ez a cég! Megpróbálnak ránk is figyelni és hasznosítani a felhasználói tapasztalatokat. Más cégnél ilyet nem nagyon tapasztaltam...
-
*Mukeey*
addikt
válasz
ForRedGlory #589 üzenetére
Nemá, h s20 ultrára váltasz Op-ről
Rohanni fogsz vissza pár nap után😜 -
rizso
addikt
válasz
ForRedGlory #587 üzenetére
Bakker ha előbb olvasom, akkor én lettem volna az illető
tegnap rendeltem egyet emagról.
-
Nekem meg a gyári szilikon tok nem kell már a cleaplex fólia nem bírja így azt odaadom szívesen valakinek akinek kell ingyé 😀
-
Land
veterán
válasz
ForRedGlory #587 üzenetére
Mi lesz a kövi? S20 Ultra?
-
ForRedGlory
félisten
Valakinek ígértem privátban egy gyári 7T Pro Sandstone tokot ingyé néhány hete', de totál el is felejtettem az illetőt és most került a kezeim közé a tok költözés miatt. Akivel dumáltam, írjon már rám, mert rohadjak meg, ha megtalálom a privit, lehet véletlen kitöröltem.
-
törölt tag
7T Pro-nal melegszik? Mert 7 Pro-nal még egy kicsit sem.
-
Gabis
őstag
Lassan egy hete van meg a készülék, és ez a Warp Charge valami brutális... Melegszik is a teló tőle, de nem vészes. Kíváncsi leszek meddig tolerálja ezt az akksi
. Bízom benne sokáig
-
gattolino
senior tag
Az SOT-ban mennyit jelent? Milyen fényerőn használod? Gondolkodom az 5T leváltásán, de igazából még lehet megvárom majd a 8Prot
Csak az akksi, meg a kamera lenne előrelépés. Dizájn téren a 7T Pro szebb mint a 8Pro lesz. Kíváncsi vagyok, hogy a hivatalos oldalon lehet e majd még venni 7T Pro-t a 8 megjelenésénél -
-
waszabi07
aktív tag
Van itt amugy aki note 10 plus-rol váltott 7t pro-ra? Akksira lennék kíváncsi hogy jobb vagy rosszabb a oneplusnak.
-
ivatti10
aktív tag
válasz
*Mukeey* #569 üzenetére
6T-n nekem sem volt gond, a 7T Pron nem megy alatta lévő verziókkal sem. Akkor csak nálam lehet a gond, de vajon mi?
zooleno1
Az alkalmazáson belül a csengőhangállítás megy, a felette levő menüpontban az üzenethang állításnál felajánlja a várakozást, a program bezárását és a hiba jelentését. -
ivatti10
aktív tag
A Messengeren tudtok üzenetjelző hangot átállítani? Már leszedtem több apkvariációt is, de egyikkel sem engedi. Híváshangot igen, üzenethangot nem. Tapasztalt valaki hasonlót? Esetleg van rávalami trükk, vagy telóspecifikus bug?
-
*Mukeey*
addikt
válasz
FuRiONight #559 üzenetére
Csak a gyári oldalról. Az asszem a Lengyelektől jön, pár nap alatt itt van. Meg a 2év fix gari nagy előny, utána meg relatíve olcsón szervizelik, bármi van vele!
-
rizso
addikt
Volte beállításokat meg tudom csinálni windows-os gép nélkül? Telefonban nem találtam volte opciót.
-
rizso
addikt
Többen is panaszkodtak, hogy nem vagyok elérhető, és én is megfigyeltem, hogy nem tudok hívást kezdeményezni. Mindkét kártyám telenoros.
Ami érdekes, hogy mobilnet megy, sms-t kapok.
Van valami spéci hívásbeállítás, ami okozhatja ezt az elég súlyos hibát? Találkoztatok már vele? Neten rákeresve elég sokan szívnak miatta...
-
*Mukeey*
addikt
válasz
FuRiONight #545 üzenetére
Nekem viszont se a gearbest-es, se a banggood-os dolgaim nem jönnek. "Not shipped" státusszal vesztegel kb 200$-nyi cuccom egy hónapja.
-
CarryPotter
tag
Sziasztok! Segítsetek kérlek, hogy lehet letiltani a bejövő magánszámos hívásokat?! Olyat találtam, hogy megadhatom kit tiltsak le persze már ismert számot, de azt szeretném hogy privát szám fel sem tudjon hívni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ebben a mobilban minden benne van, amit a OnePlus 2019-ben nyújtani tudott és akart. A szolgáltatáscsomag meggyőző, viszont az ár is felnőttes lett.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NBA és kosárlabda topic
- Újabb videón nézhető meg a Soulframe
- Autós topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest