- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
gippazoid #4098 üzenetére
Szia!
Nyugodtan írhatsz sima 7-el. Az összefoglaló is mutatja, hogy 7/7 Pro a topic.
Nekem anno Sony mobilon volt Xprotector üvegfólia és nagyon jó, minőségi darab.
Gyári tokkal az a baj, hogy nagyon könnyen elreped. Esetleg nézz minőségi szilikon tokot.
Pl Nillkin. Nekem 7 Pro-n a kék hátlap miatt átlátszó szilikon van rajta. -
mjani1172
addikt
"európai raktárból vámkötelezettség nélkül jön a készülék, ja"
"reklámozzák a szlovák webshop-ot ahonnan alacsony áfával lehet Xiaomi telót rendelni, az nem fáj a szerzőnek?"
Kevered a dolgokat és hangulatot keltesz félinformációk (se) birtokában.
Lehet a szerző nem akarja kimondani, de én megteszem amit sokan tudnak, az OP egyszerűen nem ad számlát. Ez példátlan, és nyugodj meg nem jófejségből vagy környzetvédelemből teszi. Ha adna már az egyik legdrágább lenne.Így könnyű a többiek alá vágni árban.
Ha tudod miért teszi ezt, esetleg megoszthatnád.A szlovák webshop. Alapvetően nem szeretem ezeket, de a konkrét cégről csak jót hallottam, sok dolgot vásároltam, és mindig kaptam számlát.
Ha meg itt reklámoz és ezért cserébe ajánlják az miért zavar téged? Miért kéne egy olyan tetű céget ajánlani ami inkorrekt és forintot nem dob a többieknek?A szerző ami írt a telefonról az igaz vagy nem?
Szerintem nem írt írt valótlant. -
törölt tag
Mondjuk igazán növekedni szerintem pont a(z alsó-)középkategóriával lehet inkább, azt sokkal többen veszik, mint a felsőt. Egy Pixel 3A szintű telefont simán meg tudnának csinálni mondjuk 250-300$-ért, ami elég népszerű lehetne. Az ilyen 7-800€-s kategóriában elég nagy a választék, ide betörni nem egyszerű azért.
Mennyien akarták, hogy legyen az OPX-nek folytatása, aztán abból sem lett semmi. Amennyire hallgatnak a felhasználóikra
-
golyós
addikt
Szerintem nem haragszik, csak tényszerű. Egészen egyszerűen ennyiért inkább bármelyik hazai forgalmazótól P30pro.
Xiaomi van itthon is, szervíz is, ráadásul egy fele ennyibe kerülő készüléket összehasonlítani ezzel szerintem felesleges.És tényleg batár nagy. Most szeretnék venni lányomnak használható telefont, de egyszerűen 6" alatt nincsen. Miért nem lehet 5-5,5" méretben jó zelfont gyártani.
A Xiaomik is már 6 felett járnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged