Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Yettel topik
- Így változhat a Xiaomi 16 dizájnja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gippazoid
senior tag
válasz
baandii #4149 üzenetére
Persze ez minden telón megoldott. Kikapcsolt állapotból kell beindítani úgy hogy bizonyos gomb kombinációt kell alkalmazni. Pl. bekapcsolás és hangerő le gombokat nyomod egyszerre, majd ha bekapcsolt akkor a power gombot elengeded, a hangerőt meg nyomod tovább. (OnePlus-on is ha jól emlékszem, így van de ki tudod keresni a neten meg itt is biztosan tudják a többiek. Én csak 1x csináltam még.)
Ekkor jutsz be abba a menübe ahol meg lehet csinálni mindkettőt.
A factory reset a telefon menüjében is megtalálható, alapbeállítás vagy gyári beállítások visszaállítása néven. A cache partíció törlés már nem. Érdemes mindkettőt elvégezni. Cache törlés majd factory reset sorrendben.
Ezek a műveletek MINDEN adatot törölnek! Előtte le kell menteni minden tartalmat a névjegyzéktől kezdve a fotókig, zenékig, SMS üzenetekig. Ha nincs beállítva pl. Viber backup vagy WhatsApp backup akkor azok előzményei is elvesznek! Mindent újra kell telepíteni utána és újra beállítani az email fiókokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eredeti játékok OFF topik
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Formula-1
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Battlefield 7
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest