- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
agyas11111
tag
Na megneztem, ezeket latom, megnyugodtam vegleg
A fingerprint meg az OS version kicsit kisebb, mint a tiednel.Tetszik a telo, nagyon flott, nekem a szürke van, mert jobban tetszik, es nincs semmi baj a boritassal. A sim-vedö müanyag resz meg stabil es ok, viszont a haz egyik gyenge pontja.
Szetnyirtam ma a telot, mondjuk le is merült persze estere, de en allando szinkronokon vagyok, chatek, email stb, auto fenyerö, wlan otthon, amugy mobilnet, valtogatja a 3G-t meg a HSDPA-t (ez jo?), szoval igy lett meg olyan 5 ora kepernyöidöm. 2x töltöttem eddig, de estere teljesen otthagyom, vagyis sokkal hamarabb kesz, minthogy levegyem a töltöröl. Es reggel 100%-al indit. Ez igy ok? Mondjuk ilyen 24h meg több üzemidöket tenyleg csak minimal hasznalattal meg keves kepernyövel lehet szerintem elerni. Nalam 1 ora nyugta nem volt a telonak. Jo, persze meg uj...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest