- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
redpunkt
tag
Jo napot
akkor most melyik a jobb ?
Nekem az s3 at mondtak. -
Molendinator
csendes tag
Kedves Fórumozók!
Sok hasznos információt találtam már itt: meggyőztetek a készülék tudásáról, s felhívtátok a figyelmemet a z520-as típusjelölés fontosságára. Ezúton is köszönet érte!
Én is szeretnék egy hTC One S z520 e black mobil tulajdonosa lenni. Melyik üzletet vagy internetes értékesítési helyet ajánljátok a tapasztalataitok alapján? (Vodafonos vagyok, s használnék rajta vodafonos mobilnetet.)
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv -
agyas11111
tag
Na megneztem, ezeket latom, megnyugodtam vegleg
A fingerprint meg az OS version kicsit kisebb, mint a tiednel.Tetszik a telo, nagyon flott, nekem a szürke van, mert jobban tetszik, es nincs semmi baj a boritassal. A sim-vedö müanyag resz meg stabil es ok, viszont a haz egyik gyenge pontja.
Szetnyirtam ma a telot, mondjuk le is merült persze estere, de en allando szinkronokon vagyok, chatek, email stb, auto fenyerö, wlan otthon, amugy mobilnet, valtogatja a 3G-t meg a HSDPA-t (ez jo?), szoval igy lett meg olyan 5 ora kepernyöidöm. 2x töltöttem eddig, de estere teljesen otthagyom, vagyis sokkal hamarabb kesz, minthogy levegyem a töltöröl. Es reggel 100%-al indit. Ez igy ok? Mondjuk ilyen 24h meg több üzemidöket tenyleg csak minimal hasznalattal meg keves kepernyövel lehet szerintem elerni. Nalam 1 ora nyugta nem volt a telonak. Jo, persze meg uj...
-
agyas11111
tag
ok, majd megnezem, ha csak igy megy...
meg olyan erdekelne, hogy a push dolgokat hol lehet allitani, mert csak intervalokat latok mindenhol, egyedül a külön mail progiban van intelligent beallitas, de meg hirböl sem olvastam sehol a push szot... -
tjb007
nagyúr
válasz
agyas11111 #46 üzenetére
(#47) crhis86
Ha nem ilyet lát hanem 8260A -t akkor sem kell megijednie mivel ténylegesen az van benne, nem 8960 (hibásan ismeri fel).
-
crhis86
tag
válasz
agyas11111 #46 üzenetére
Quadrantot szedd le, és ha a System info-nál ilyet látsz, akkor megnyugodhatsz.
-
crhis86
tag
válasz
agyas11111 #44 üzenetére
Magyarországon vetted? GSM boltból?
-
agyas11111
tag
Z520-ast vettem at tegnap. 1.5Ghz-t tudok leolvasni ezen kivül. De ahogy nezem valami speci program nelkül ezt nem lehet a telon ellenörizni.
-
törölt tag
Ez a hír csak nálam jön le az SE blog rovatban?
-
spawn21
veterán
azt a k..va
Ezt hogyan gondolják? Az emberek java azért fogja ezt venni (venné), mert S4 lévén bivaly erős soc van be
ne. Erre bebökik "áttérnek az s4-ről az s3 gyártásra"!?
Nesze prémium HTC
-
mizu
aktív tag
Elég elszomorító, amit a gyártó művel. A customer support sem a legjobb, a szerviz trehány. Gyanítom a Közép- és Kelet-Európába szánt modellek közt lesz több S3-mas procival szerelt készülék. Fura, hogy a nyugatnak mindig kedveznek (könnyebb cserekészülék lehetőség stb.) mi meg le vagyunk sz$rva. Nem baj, mert nem érint. De az hótziher, hogy a sok fricska után nem lesz többet HTC-m. És sokan fognak még elpártolni a gyártó termékeitől. Így tovább!
-
Bailey
senior tag
Leállhatnának az MSM7225-7227 gyártásával, és helyette gyárthatnának mindenhol S4-et inkább.
-
blueMerle
veterán
Nálunk SK-ban sajnos mindenhol az S3-as lesz, márpedig a gyári garis, sufni gsm boltos HTC-k jelentős része innen származik ami Magyarországon kapható
-
crhis86
tag
Beírom ide is, a HTC Magyarország válasza Facebookon:
A Közép-Európai piacra gyártott készülékek S3 processzorral készülnek. Az S4 gyártásáról rövidesen teljesen áttérnek az S3-ra.
Gratulálok nekik!
-
BenHans
addikt
Most akkor Magyarországon szolgáltatónál csak S3as lesz? Vagy lesz mindkét féle csak meg kell találni...?
Ja vodasmartstore információkészlete=0 valbemegyek megkérdezem hogy lesz e náluk S4es One S vagy csak a másik erre azt mondja az még nincs még csak most jelent meg az SIII
ja és utána majdnem kiderült hogy nem is lesz a vodánál OneS, mert mondom a fejlettebb SoC mellett elviselem a pentile-t erre a válasz: hát ízé ott az X ki lehet próbálni de náluk ez az S nem is lesz...
Grat. és így beszélünk arról hogy normális felvilágosítást kapjon egy laikusabb személy...mert mindenkire sózzunk rá mindent me' há' az VAN... -
fattyu
veterán
eh...
Nem is fejtem ki... -
xors
senior tag
ez is csak a gyártó hírnevét rombolja, másra nem jó... ha hiány van, akkor ne adják ki a mobilt, de ne rontsák el!
-
tjb007
nagyúr
-
tjb007
nagyúr
-
mrlujoak
veterán
"míg Tajvanon a lassabb variáns debütált."
...és így majd az összes szürkeimportos, occó modell hozzánk is.
Persze doboz nélkül, ami miatt elsőre fel sem tűnik majd a turpisság... -
Sombrerokid
tag
válasz
Rickazoid #17 üzenetére
Persze,úgy sokkal egyszerűbb lenne.
De ha a realitásnál maradunk, (ha csak nem megyünk el a gyártóhoz,hogy ugyan már nevezzék át,és nyomjanak új dobozokat) jelenleg csak ebbe tudunk "kapaszkodni".Így van,ez tényleg tökéletes megtévesztés ahogy írtad is ,főként egy mezei júzernek.
(de valószínű ő nem olvas techfórumokat) -
retroid
senior tag
Itthon kapható S4 es?
-
Rickazoid
addikt
válasz
Sombrerokid #16 üzenetére
Csak ez épp egy mezei júzernek nem mond semmit. Főleg ha véletlenül látott már dobozt, amin Z520 volt, még azt hiszi, hogy a Z560 újabb. Tökéletes megtévesztés, ha nincs ráírva jól látható betűkkel a doboz elejére, a használati utasításra és a terméknévbe is, hogy a processzor bizony régebbi. Ami miatt feltételezhetően a RAM is lassabb lehet.
Mondom, ha már One S a neve, át kéne keresztelni One S3-ra és One S4-re őket. -
Sombrerokid
tag
Elvileg a Z520 az S4-es és a Z560 az S3-as.Ez a dobozán fel van tünteve.
(forrás: One S topic
)
-
youngboy
senior tag
Mi az, hogy megerősítette? Ezt hogy kell érteni? Már adtak el ilyet és mikor kiderült, akkor elismerték? Hogy is van ez?
-
gzbotii
nagyúr
-
Retekegér
MODERÁTOR
Az órajelből kiderül? Azért valami megkülönbözetés csak kéne a dobozra legalább.
-
gzbotii
nagyúr
Ez a mar pofatlansag reszukrol
-
hunter84
aktív tag
Gondolom a néhány európai ország alatt a gyarmatokat értik, mint pl. Magyarország és a többi.
Egyébként hétvégén meglestem cimborámnál a telót, iszonyatosan jól néz ki, minőségi, sebességre pedig nincs panasz.
De hogy a fehér miért nem fehér? Ja igen, pentile.
-
Bailey
senior tag
Egyszerűen hiány van az S4-ből. Eleve ahol LTE-s készülékek kerülnek piacra oda a négymagosok nem mehetnek egyenlőre, ezért S4-el helyettesítik mert teljesítményben ez az egyetlen ami felér a négymagosokkal és tud LTE-t. Az összes amerikai Galaxy SIII is ezt fogja kapni, az ottani OneX-ben is ez van. A HTC beáldozta a fejlődő piacokra kerülő One S-t, és a modern procikat az amerikai OneX-be meg EVO4 LTE-be rakja mert azokon nagyobb a haszon.
Itt van egy hozzászólás egy hazai vásárlótól: [link]
És sajnos azon az országlistán mi is rajta vagyunk
-
lafaty80
addikt
Ezzel a húzással nem fognak feljebb jutni a márka/eladási listán.
-
gaben1117
senior tag
Ha nem lesz olcsóbb, akkor irdatlan nagy baromságnak tartom. Olyan mintha kiadnák az új Ferrarit egy Lada motorral, ugyanannyiért.
-
Rickazoid
addikt
Az árán gondolom nem fog meglátszani.
(#1) CHIPman: S3 és S4 jelző stílszerűbb lenne...
(#3) agyas11111: nem is külsejére gondoltam.
Egyébként a régebbi processzor mégiscsak olcsóbb és más csíkszélességgel készült, 28 vs. 45 nm, az S3-asok lassabb RAM-okat támogatnak és a GPU is egy vagy két generációval régebbi bennük.
-
CHIPman
nagyúr
Valami megkülönböztetést alkalmazhatnánk a névben is, mint pl X és XL a nagyobb tesónál.
A jó üzemidőnek meg így lőttek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honda topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Synology NAS
- Óra topik
- Milyen autót vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged