Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomi
őstag
Nem is tudom
nekem a valóban vízálló tokomba nem nagyon tud kárt tenni sehol. Nem, hogy áztatni meg gyapjúmosni
inkább ez olyan teljesen kihúzom magam az összes lehetséges garanciális javíttatás lehetősége alól...
főleg egy ilyenmellett nem tudom mi értelme van ilyet kockáztatni. -
Dtomi
őstag
Após is vett egy ilyen gépet ilyen 725 sw-t mert a mienket éppen mi is vittük a nyaralásra, aztán elolvasta a garaciapapírt...
100kg -ot kibír, x méter magasról való esést, ennyi méterig vízálló...
Megjegyzés
rovatAbban az esetben vízálló, ha félévente gumitömítéseket cserélnek benne, a szakszervízben, sós víz után 10 percig édesben áztatják majd folyó víz alá teszik és még vagy 10 feltétel uh soha nem lett víz alá víve... Ha beázott volna aminek nagy esélyt adok a szervízbe a helyszínen ráírjak amit már lentebb említettek... nem rendeltetés szerű használat... Aztán próbáld meg bebizonyítani...
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők (6600 / 6960 / 9575 / 14600 expoval )
- Insta360 X4 garanciális - 8K 360 akciókamera
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 115 / 560 / 4200 expoval )
- DJI Osmo Action 2 Dual Screen +Power Combo akciókamera rengeteg tartozékkal
- Samyang AF 85mm f/1.4 FE II objektív Sony E
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nekem a valóban vízálló tokomba nem nagyon tud kárt tenni sehol. Nem, hogy áztatni meg gyapjúmosni
inkább ez olyan teljesen kihúzom magam az összes lehetséges garanciális javíttatás lehetősége alól...
és ki visz félévente szakszervízbe a gépet M.o-on gumit cseréltetni?? Meg hova??
rovat