- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
Hát, én töredelmesen bevallom, hogy ezt a tesztet el sem olvastam... Én pár hónapja adtam el mindent (nikon), és em10-et veszek helyette. Robin Wong írásait olvasva tetszett meg nagyon ez az obi, Steve Huff is meggyőző volt, Roboter lelkesedése dobott egyet a szándékon, hogy ezt meg fogom venni. Mire ez a teszt megjelent, már túl voltam azon, hogy kell... És tényleg el sem olvastam, a képeket sem néztem meg. Amúgy igazad van, de valahogy ezek a tesztképek még nem győztek meg, hogy tévedés lenne az obi megvétele... És konkrétan te voltál az egyetlen, aki értelmes kritikát fogalmazott meg.
Ez pedig nem neked, csak úgy általában:
Bajom csak azzal van, hogy minden m4/3 cucc tesztjénél jön: túlárazott, vacak, nem jó, ki veszi ezt, canikonon ugyanez olcsóbban van. A hozzászólások rendre ugyanazoktól származnak, Ijk szerintem már csak kopipészteli, amit a legutóbbi hasonló cikkhez írt. Kíváncsi lennék, hogy szedtek volna szét a fanok, ha a d800 alá beírom, hogy túlárazott szar, meg kell a fenének a 36 megapixel (mondjuk a d800-ról tényleg ezt is gondolom...), vagy a pentax k3-hoz beböfögöm, hogy ki a csuda veszi egy haldokló rendszer gépét ennyiért (amit amúgy tényleg nem értek), vagy éppen kiakadok azon, hogy mi kerül a canon 24-70-en 600e forintba, esetleg azon, hogy ki az a láma, aki hobbistaként kirándulásra cipeli a 70-200/2.8 obikat (amit megint csak szívesen megkérdeznék)....
Ez egy új rendszer, nincs hozzá kismillió obi, nem jöttek be a 3rd party gyártók, nincs nagy használtpiac. Vázat már most is könnyen lehet venni olcsón használtat, obik esetében szűkebb a kínálat, de létezik. Majd ha elterjedtebb lesz, és lesz 15 éves múltja, nyílván ez is fog mozdulni valamerre. Akinek nem tetszik, ne vegye. Ez ilyen egyszerű.
-
ROBOTER
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest