Új hozzászólás Aktív témák
-
balojazz
aktív tag
Köszönet Oldman2-nek, hogy kisegített a gödörből. Tanulságos történet, mert leírása alapján ő is ott vérzett el, ahol én. Amikor van egy 10 mp-es időablak, ahol is megint föl kell másolni a fájlokat a Kindle gyökerébe, ott elkövettem azt a hibát, hogy a ".demo" mappát is belevettem, ezért demo módban ragadtam. A 8. lépéstől való ismétlés volt a megoldás (titkos gesztus, belépés demo módba stb). Vicces nehezítésként még valahogy kínai is lett a készülék, ezért egy darabig a google fordítós telefonkamerás trükköt is be kellett vetnem.
Most, hogy minden rendben, és fölraktam a KOreadert is, megint eltévedtem az erdőben. Az Amazon normál infrastruktúrája nekem mint könyvet-nem-vásárlónak úgy nézett ki, hogy a Kaliberrel betöltöttem a documents mappába a könyvek százait, majd olvastam. A KOreader indításával viszont lefagytam, hogy akkor most mi van. Hogyan kezdem az olvasást, a Calibrre hova pakolja a könyveket, hogyan nyitom meg őket stb. Kellene egy KOreader gyorstalpaló frissen JB-elt laikusoknak, szigorúan a legalapvetőbb lépésekre, melyekkel eljut a könyvek felmásolásától a margómentes olvasásig, aztán majd utána kiismerem a KOreadert magam, ha kell egyáltalán ennél több. -
balojazz
aktív tag
Ide is beírom, hátha van tippje valakinek Oldman2-n kívül is.
Megpróbálkoztam a JB-kel, de persze elsőre nem sikerült. Egy PW5 (11th gen) van nálam, az alap stock fw 5.16.2.1 volt. Most az a gondom, hogy (valószínűleg, de nem tudom, hogy tényleg-e) demo módban ragadt. A gyári 5.16.2.1 már nem megy vissza rá, airplane módba meg nem tudom tenni, hogy esetleg megpróbáljam megint JB-elni. A könyveim még rajta vannak. Az se biztos, hogy ez demo mód, de hogy nem az alap angol, az is biztos, mert nem tudom airplane módba rakni ("managed device"). Mi a teendő?
Amit próbáltam: megint feltenni az 5.16.2.1-et, de ezt nem engedte. Ezután föltettem az 5.16.2.1.1 stock fw-t, simán fölment, de maradat minden ugyanúgy managed módban. Airplane módba sem tudom tenni, hogy esetleg elölről kezdjem a JB-et.
Nem fontos, hogy tűpontos gyökérok-megoldás legyen, ha valaki pl azt írja, hogy airplane mód nélkül is neki lehet állni a JB-nek, nekem az is jó. Elegánsabb lenne nyilván kivenni demo módból, airplane módba tenni, aztán JB, de nem tudom, merre induljak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Házimozi haladó szinten
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- ZIDOO médialejátszók
- Linux kezdőknek
- Ez a mondat angolul?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Macska topik
- További aktív témák...
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest