- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
ijjájom
tag
Gratulálok! Nem semmi! Amint lehetőségem lesz rá, el fogom olvasni! Nagyon kíváncsi vagyok rá!!!
-
Apika
addikt
Gratulálok a könyvedhez!
-
moonlight115
őstag
itt lehet megrendelni a könyvet!
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #16 üzenetére
Közúton évente a sokszorosa hal meg. Az élet önmagában is veszélyes.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #14 üzenetére
Nem veszélytelen, az biztos.
Dany007, szívesen.
-
Dany007
veterán
válasz
moonlight115 #10 üzenetére
Belevágtam! Köszönöm!
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #13 üzenetére
Persze. Többel is. Gauss-görbe...
A repülőgépek időnként lezuhannak. Ennek alapján kijelenthetjük, hogy repülővel utazni veszélyes? -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #11 üzenetére
Találkoztál már te is olyan orvossal, aki finoman szólva "nem ütötte meg a mércét"?
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #11 üzenetére
Ez igaz.
-
old rocker
veterán
köszönöm...
a bemutó végén megkérdezte a műsorvezető:
a könyvem alapján, illetve, amit Kende kérdezett, szerintem „mi, betegek, hogy tekintsünk az orvosra, mint emberekre? Vagy mint istenekre?” A válaszom nagyjából ez volt: „Szerintem – és elnézést kérek, senki vallásos érzületűt nem szeretnék megbántani – ebben a szituációban embernek lenni több, mint Istennek lenni. Én nem szeretnék egyik orvosomra sem úgy tekinteni, mint Istenre, hanem úgy, mint egy érző, emberséges emberre, aki segíteni akar.” -
Apollyon
Korrektor
Kongratz a könyvhöz! Ha valaki, akkor te már biztosan elmondhatod, hogy letettél valamit az asztalra! (Bár ez eddig is így volt, most már kézzelfoghatóbb!)
Dany007: Ajánlom a "vasutas koromból" című írásokat oldrocker címlaposaiból, a legjobbak sztem.
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #7 üzenetére
kb. 60-an.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #6 üzenetére
Biztos sokan voltak a könyvbemutatódon.
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1 üzenetére
külön megköszönöm.
-
Dany007
veterán
válasz
old rocker #4 üzenetére
Oh nem hinném (mármint a szerencsétlen f... részt). Pár hsz-ből "ismerlek" csak. De ilyen írói vénát még csak sejtettem ezek alapján. Plusz az újságírói múltról is rémlett valami egyes hozzászólásokból - illetve az egyik cikkből. Szóval azért meglepetés volt ez. Ezentúl jobban fogok figyelni!
Esetleg élhetnél az egyénibb avatar lehetőségével.
-
Dany007
veterán
Az igen!
Gratulálok!
Nincs rólad valami összefoglaló írás itt a blogon? 1-2 írásodat már olvastam, de konkrétan magadról szólót még nem. Lehet a hozzászólásokból jobban meglehetne ismerni.
De az az igazság, hogy az avatarod miatt rendszeresen összekeverlek egy másik figurával, aki verseket ír. Ami szép és jó, de engem kevésbé érdekel. Ezért már többször észrevettem, hogy kihagyom a bejegyzéseidet. Pedig nem kéne. Érdekes figura lehetsz. -
moonlight115
őstag
"Furcsa. Kicsit olyan, mintha nem is a saját írásomat olvasgatnám."
Azt hiszem, azért, mert papíron leírva a szöveg nem tűnik olyan átmeneti jellegűnek, ("transient", ez a jó kifejezés!) mint a kijelzőn. Fizikailag is valósággá vált. Megfogható, lapozható, ugyanúgy mint egy másik könyv, amit nem te írtál. Ezért tudod egy kicsit kívülállóként, az olvasó szemével látni. Megszoktuk, hogy a könyveket nem mi magunk írjuk, elvégre ez nem egy sütirecept, vagy egy röpdolgozat....:-) Tényleg különös érzés lehet átkerülni a "túlsó" oldalra.
Grtulálok hozzá, a fényezéstől most eltekintek.:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest