- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
nekem spec a7n8x-em volt és nem emlékszem rá hogy 50k lett volna. de tény, hogy az volt életem legdrágább lapja. meg talán a DFI utána no meg az aopen i975x de az más tészta. de többet 30k felet tuti nem veszek, nonszensz. most meg már jóformán örülhetek ha 30ért kapok valami használhatót.
-
orbano
félisten
ez tök természetes dolog, hogy ha 2 modul a technológia határának a közelében megy, akkor a 4 modul instabilabb lesz ugyanazon beállítás mellett. ez 5 év múlva is ugyanígy lesz, nincs benne semmi extra. anno az én lapjaimban is volt ilyen korlátozás, emlékszem a manualban le volt írva. nem véletlen hogy minden tuninger 2 modult használt amd és intel oldalon is.
-
orbano
félisten
erre te is teszel ilyen baromállat kijelentést hogy az USB-s egerek szarok? gyere papám szívese nemgmutatom neked CS-ben mennyire sz@r egy USBs intellimouse 1.1a. vagy netán hiányzik valami szolgáltatás amit a PS/2 tud, az USBmeg nem?
lolmár.
a többivel meg egyetértek. bár a PCItól már szívesen megszabadulnék, illetve a floppytól is, de nem tudok amíg hülye XP van. IDE is pont addig kell, amíg nem lesz alap a 6 vagy 8 darab sata csati. bár olcsó alaplapoknál maradni fog szerintem a 4, vagy max 5-6, elvégre IDEs korszakban is egy átlag lapon 2 IDE volt ami = 4 meghajtó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung DDR5 SODIMM ram kit 16 GB (2X8GB) 5600 MT/s
- SkHynix 16GB (2x8GB) DDR5 5600MHz SODIMM, Laptop RAM
- GIGABYTE B760 GAMING X alaplap eladó!
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged