- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érkezik a Moto G56, mindent tudunk róla
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 12T - egytucat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
muratomi1 #354 üzenetére
nem azt írtam, hogy idióta. az általam használt kifejezés a "konzumidióta" volt, ami az én értelmezésemben azt a vásárlói réteget jelenti akik sokkal inkább a marketing-tevékenység alapján vásárolnak, hisznek a márkák fennhatóságában és hajlandóak csupán egy márkanév birtoklásáért sok pénzt kifizetni. Ezzel szemben a másik véglet a "csájnafón vásárló idióta
" aki a legolcsóbb kínait rendeli meg kérdezősködés nélkül, amit szerintem meg én képviselek az a "csájnafón-fan idióta
" aki hajlandó az ideális ár-érték arányt tovább javítani személyes ideje ráfordításával is, vagy egyéb áldozatokkal.
a mai magyar valóságba nem illik bele egy 100khuf árú telefon, ez azért könnyen belátható
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyre többen csábulnak el, amikor kínai webshopok kínálatában kedvező árú telefont találnak. De miért van ez így és mivel jár mindez?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Érkezik a Moto G56, mindent tudunk róla
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest