- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
"Az az oka, hogy a 4K 144Hz-hez egyszerűen még nem létezik videokártya.
ui.: azok vesznek 4k monitort akik munkára(is) használják és nem játékra."
A dolog szépséghibája csupán annyi, hogy sehol nem emlegettem 144 Hz-et és 4k-s játékok
48-75 Hz Freesyncet írtam (akkor még annyi volt a cikkben), illetve fotó-videó, CAD/CAM, programozás, webkontentet, játékokra pedig azt, hogy 4k-ról fHD-ra pont jól le lehet felezni a felbontást, és azért fHD-val már elég sok kártya megbírkózik...
-
sb
veterán
Tudom, hogy itt van értelme.
Épp arról szólt az okfejtésünk, hogy miért nem terjed:
1. az ára miatt
2. mert nincs hozzá olyan vga ami kihajcsa'Erre írtam, hogy a TV-ket is megveszik pedig ott sincs értelme. Sőt, ha nem szigorúan a 4k-t nézek, hanem FHD feletti felbontást, akkor a telefonokat is megveszik, pedig ott aztán végképp nincs értelme és ki se hajcsa'.
Szóval adódik a válasz, hogy a nagyközönség nem a harmatgyenge 1080 és Vega miatt nem viszi ezeket tucatszám. -
Olajka02
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest