- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Apple iPhone 11 - népalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Érdekes elgondolás ,de hát régen is ez volt
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Ali G.
senior tag
nem menő már az ilyesmi, inkább normális telót normális hárdverrel csináljanak kedvezőbb áron
-
kakuk.tamas
addikt
És milyen jó is volt, hogy lehetett egyedi telód... Manapság meg mi a módi?! Vegyél bumpert, vagy dzsekit a telódra (ha van rá)... Vagy skinezd fel...
Jó, oké, lehet, hogy az érintőkijelző miatt nehezebb megoldani picivel, de jöhetne sok ilyen teló.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Ali G.
senior tag
válasz kakuk.tamas #3 üzenetére
rengeteg az unibody teló mert beépített akkut használnak, nem sok hasznát vettem soha a cserélhető hátlapoknak, mert nem a hátlapját nézegetem a készüléknek úgysem és nem passzol úgysem a telefon színe a hátlappal, nah meg szeretem a fekete és fehér szint
-
kakuk.tamas
addikt
Jó, az unik kilőve. De pl, mivel a telók már kezdenek teljes szélességű kijelzővel jönni (ahol fekete ugye a káva) ,meglehetne oldani, hogy alul-felül, oldalsó részt körbe, és a hátlapot egy az egyben cserélni lehessen.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
dabadab
titán
válasz kakuk.tamas #5 üzenetére
A Motorola Flipoutom ilyen volt, ahhoz gyárilag két hátlapot kaptam.
DRM is theft
-
Ez így gáz...Legalább a rendes MotoX-ből adnának ki 1 normális verziót, mondjuk valamelyik fa verziót, itt az öreg kontinensen.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
moleculez
veterán
Ujra feltalaltak a cserelheto hatlapot... Amugy egy korrekt kozepkategorias telo igazan johetne a szemelyeben.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
tjb007
nagyúr
Ez maximum az Alcatel megoldásához hasonlóan lehetne megoldani, de az meg ronda lenne.
Amúgy ha akkora igény lenne erre a nagy cserélgetésre, akkor az már visszaköszönt volna a piacon. Egyszerűen kikopott ez a mánia, az elvárások is mások.
[ Szerkesztve ]
-
Ali G.
senior tag
ezt azonban nehéz összehozni manapság, eléggé kevés a hely, nem lenne jó illesztése akkor a cuccnak, de ez egy az egyben azzal lehet megoldani hogy több színben kiadják a telót és azt választod amelyiket akarod és még elől hátul is egyforma lesz a szín Nekem inkább egy olyan moto kéne ami odaver hárdverben, dizájnban és üzemidőben kedvezőbb áron,de ilyen nincs, eléggé túlárazzák a moto-t is...
-
HawerKing
őstag
Jöhetne erre is
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
atosan
veterán
Volt vagy öt motorolajam, az utolsó K1-es, szerettem mind, csak lassan kikoptak a szolgáltatóktól
Elfogadnák egyetMaine coon
-
pit stop
addikt
Még ki se jött a telefon, de hátlapot már lehet hozzá kapni - na ez az igazi biznisz
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
-
Laci.M
senior tag
Nekem még csak 4 Motorolám volt, de eddig imádtam mindet. E398 -> K1 -> Defy -> RAZR
Hidd el, tudnak még telefont gyártani. Csak az árak vannak elszállva itt Magyarországon. Ha olcsóbb lenne a RAZR HD tuti azt vettem volna, így be kellett érnem egy kínai csodával, ami ár/értékben leiskoláz mindent...
Annyit mondok, hogy van élet a szolgáltatói kínálaton túl is! (sőőőt, még olcsóbb is!)
Aláírás
-
sxxorp
őstag
"ezért bőségest kárpótlást jelenthet a számos árnyalatban piacra kerülő cserélhető burkolat"
Meglátjuk - egyelőre négyről van szó.
A szegény ember Moto X-e...[ Szerkesztve ]
-
Lomha 8V
addikt
A történelem ismétli önmagát. Emlékszem mekkora sztár volt a 3410-em, amikor lefújták a győri Porsche szalonban Porsche bordóra.
-
Picike8
aktív tag
Úú, elfogott a must have érzés. Ha tényleg lesz, akkor beruházok egyre.
-
errrtu
aktív tag
Akinek volt motorolája azt tuti nem fogja meg a cserélhető bizbasz ha meg valaki ezért vált erre a családra az meg is érdemli
szebb és jobb telefon meg egy atrix2 nél nem kell nékem jelenleg
OnePlus3
-
zsirfecske
addikt
áá, ilyen előélettel miért hagytad el a motorolát?
én vártam bő fél évet rá és megvettem alig 100 fölött a razr hd-t, nem bántam meg. ok, a szoftver egy kalap szar (ezt már megszoktuk, lázadozok is miatta a motonál eredménytelenül, ez valami perverzió lehet), de maga a telefon hibátlan!
Ali G.:
ezt a szabadalmas dumát neee azért közben kijött nekik egy moto x, ami az usában azért elég jelentős stratigiai váltást hozott. nexus fronton meg az n5 után lehet majd bármiről is beszélni, ha a jó előre leszerződött 2 nexusos lg éra kifutott. jövőre kapsz olyan moto nexust hogy leesik az állad! vagy 2016-ban, ha még a sony becsusszan elé[ Szerkesztve ]
-
pit stop
addikt
válasz zsirfecske #24 üzenetére
Ha akkor még lesz Motorola mint hardvergyártó
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Laci.M
senior tag
válasz zsirfecske #24 üzenetére
Így (kép) azért már nem ér olyan sokat a telefon. Működik rendesen, de sokat kéne rákölteni.
Győzött a THL W200 a 4 magjával, 5"HD kijelzőjével, 44k-s árával. Sajnálom, de S3, meg Note 2 volt még a két ellenfél.Majd ha a Moto is csinál egy jó kis 5-5,5"-os telefont normális árral akkor mindenképp visszatérek!
A RAZR-t majdnem annyiért vettem mint az S2 tucattelefont minden második ismerősöm. Kb azonos hardver, azonos ár. A HD-nál már sajnos ez nem áll fenn...
Aláírás
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
- Iphone 11 128 Gb Független
- ÚJ, bontatlan iPhone 16 PRO MAX 256GB black titanium notebook.hu számla! 1 év Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPhone 16 PLUS 128GB pink kártyafüggetlen! 1 év Apple garancia!
- iPhone 15 pro 128 GB fehér titán, 92% akkumulátor, karcmentes
- Bontatlan iPhone 16 Black 128GB 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest