- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci.M
senior tag
válasz
zsirfecske #24 üzenetére
Így (kép) azért már nem ér olyan sokat a telefon. Működik rendesen, de sokat kéne rákölteni.
Győzött a THL W200 a 4 magjával, 5"HD kijelzőjével, 44k-s árával. Sajnálom, de S3, meg Note 2 volt még a két ellenfél.Majd ha a Moto is csinál egy jó kis 5-5,5"-os telefont normális árral akkor mindenképp visszatérek!
A RAZR-t majdnem annyiért vettem mint az S2 tucattelefont minden második ismerősöm. Kb azonos hardver, azonos ár. A HD-nál már sajnos ez nem áll fenn...
-
pit stop
addikt
válasz
zsirfecske #24 üzenetére
Ha akkor még lesz Motorola mint hardvergyártó
-
zsirfecske
addikt
áá, ilyen előélettel miért hagytad el a motorolát?
én vártam bő fél évet rá és megvettem alig 100 fölött a razr hd-t, nem bántam meg. ok, a szoftver egy kalap szar (ezt már megszoktuk, lázadozok is miatta a motonál eredménytelenül, ez valami perverzió lehet), de maga a telefon hibátlan!
Ali G.:
ezt a szabadalmas dumát neeeazért közben kijött nekik egy moto x, ami az usában azért elég jelentős stratigiai váltást hozott. nexus fronton meg az n5 után lehet majd bármiről is beszélni, ha a jó előre leszerződött 2 nexusos lg éra kifutott. jövőre kapsz olyan moto nexust hogy leesik az állad! vagy 2016-ban, ha még a sony becsusszan elé
-
errrtu
aktív tag
Akinek volt motorolája azt tuti nem fogja meg a cserélhető bizbasz ha meg valaki ezért vált erre a családra az meg is érdemli
szebb és jobb telefon meg egy atrix2 nél nem kell nékem jelenleg
-
Picike8
aktív tag
Úú, elfogott a must have érzés. Ha tényleg lesz, akkor beruházok egyre.
-
Lomha 8V
addikt
A történelem ismétli önmagát. Emlékszem mekkora sztár volt a 3410-em, amikor lefújták a győri Porsche szalonban Porsche bordóra.
-
sxxorp
őstag
"ezért bőségest kárpótlást jelenthet a számos árnyalatban piacra kerülő cserélhető burkolat"
Meglátjuk - egyelőre négyről van szó.
A szegény ember Moto X-e... -
Laci.M
senior tag
Nekem még csak 4 Motorolám volt, de eddig imádtam mindet. E398 -> K1 -> Defy -> RAZR
Hidd el, tudnak még telefont gyártani. Csak az árak vannak elszállva itt Magyarországon. Ha olcsóbb lenne a RAZR HD tuti azt vettem volna, így be kellett érnem egy kínai csodával, ami ár/értékben leiskoláz mindent...
Annyit mondok, hogy van élet a szolgáltatói kínálaton túl is! (sőőőt, még olcsóbb is!)
-
pit stop
addikt
Még ki se jött a telefon, de hátlapot már lehet hozzá kapni - na ez az igazi biznisz
-
atosan
veterán
Volt vagy öt motorolajam, az utolsó K1-es, szerettem mind, csak lassan kikoptak a szolgáltatóktól
Elfogadnák egyet -
HawerKing
őstag
Jöhetne erre is
-
Ali G.
senior tag
válasz
kakuk.tamas #5 üzenetére
ezt azonban nehéz összehozni manapság, eléggé kevés a hely, nem lenne jó illesztése akkor a cuccnak, de ez egy az egyben azzal lehet megoldani hogy több színben kiadják a telót és azt választod amelyiket akarod és még elől hátul is egyforma lesz a szín
Nekem inkább egy olyan moto kéne ami odaver hárdverben, dizájnban és üzemidőben kedvezőbb áron,de ilyen nincs, eléggé túlárazzák a moto-t is...
-
tjb007
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #5 üzenetére
Ez maximum az Alcatel megoldásához hasonlóan lehetne megoldani, de az meg ronda lenne.
Amúgy ha akkora igény lenne erre a nagy cserélgetésre, akkor az már visszaköszönt volna a piacon. Egyszerűen kikopott ez a mánia, az elvárások is mások.
-
moleculez
veterán
Ujra feltalaltak a cserelheto hatlapot... Amugy egy korrekt kozepkategorias telo igazan johetne a szemelyeben.
-
Xaels
félisten
Ez így gáz...Legalább a rendes MotoX-ből adnának ki 1 normális verziót, mondjuk valamelyik fa verziót, itt az öreg kontinensen.
-
dabadab
titán
válasz
kakuk.tamas #5 üzenetére
A Motorola Flipoutom ilyen volt, ahhoz gyárilag két hátlapot kaptam.
-
Ali G.
senior tag
válasz
kakuk.tamas #3 üzenetére
rengeteg az unibody teló mert beépített akkut használnak, nem sok hasznát vettem soha a cserélhető hátlapoknak, mert nem a hátlapját nézegetem a készüléknek úgysem és nem passzol úgysem a telefon színe a hátlappal, nah meg szeretem a fekete és fehér szint
-
-
Ali G.
senior tag
nem menő már az ilyesmi, inkább normális telót normális hárdverrel csináljanak kedvezőbb áron
-
Érdekes elgondolás ,de hát régen is ez volt
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Motorola idei csúcsmodelljének kisebbik testvére könnyen cserélhető héjakkal csábíthat.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest