Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zirowe

nagyúr

válasz Integra #35 üzenetére

Jó, azzal mondjuk tisztában vagyok, hogy 3.0át semmiképpen nem fog kapni, de egy 2.3ban még reménykedtem.

Az a baj, hogy így majd kétszer is meggondolom legközelebb, ha htc-t akarok venni.
    Viszont a sense-t szeretem, nélküle nem tudnék elképzelni android telót, csak persze a mostani htc modellek mind hulladékok (kinézetre, belsőre, külsőre, kialakításban, rohadt érintőgombokkal..).

33as: htc magic 32b-n, amire hivatalosan csak 1.6 van voltak ugyebár főzött romok 2.1el. Viszonylag jók voltak, lassan, de megfelelően működtek (még így is gyorsabb volt a gyári 1.6nál), csak volt pár hiányosság, mondjuk nem ment rajta a videokamera sehogy.
    Kijöttek most a főzött 2.2es romok, mintha másik telefon lenne!!
    Ha nem lenne ilyen kevés ramja (192mb, ami a 32a-ban már kb +100mb, mint a heronak, szóval hero és magic 32a 2.2-n nagyon nyerő páros:D ) baromi jó ki teló lenne 2.2vel: gyorsabb lett fényévekkel, minden, ismétlem, minden funkciója elérhető és mindene működőképes (kívéve persze a flasht), egyszóval baromi jó!
    (hogy arról a siralmas tényről ne is beszéljek, hogy magicben az alap szabad rom méret telepítés után 250mb felett van, míg mondjuk desire-ben)

Amúgy, amíg egy htc készülék bekapcsolható és van képe/világít, és nincs rajta fizikai sérülés, addig mindig helyre lehet hozni csere nélkül! :DDD
    Tudom, mert ezzel is foglalkozom :DD

Új hozzászólás Aktív témák