Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
Ezt ugye nem komolyan kérdezed? Ennyi erővel Office online vagy google docs mire nem elég? Vagy egy notepad és egy calculator?
Én pont azért váltottam droidról win Rt -re, mert hiába vártam két éve arra, hogy megjelenjen androidra egy normális irodai programcsomag. És nem is fog valószínűleg soha megjelenni. Viszont ez az ios-es verzió valószínűleg erősen touch-ra optimalizált gui-val fog jönni várhatóan, miután se desktop mode nincs, se normális egér/billentyűzet támogatás nincs. Bár nem kis pofon lenne, ha egy desktop-szerű UI-t is bemutatna a ms, azon futna az office, és ipad-es touch cover-t, type cover-t és Power cover-t is n piacra dobna. Sőt, megnyitná a desktop felületet 3rd party fejlesztők előtt is, saját store-ral
A valóság talaján maradva: Gondolom, az ios piacon teszteli le a megoldást a MS , mielőtt windows-okra kidobná a metro-s office-t, és egyesítené a wp-winrt vonalat, egyúttal száműzve végleg a desktopot. Nagyon remélem, hogy sikerül egy Office RT funkcionalitását megőrizni, bár jelenleg el nem tudom képzelni, hogy hogyan. Biztos nem egy két perces dolog lesz megtanulni és begyakorolni a gesztusokat a kényelmes, és hatékony használathoz.
Mindenestre nagyon várom, kiváncsi vagyok, mi sül ki belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest