- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz
dilajoska1 #13 üzenetére
Igen, pont ez volt a Samsungnál is a GOS esetén.
A benchmarkok nem voltak érintettek, minden más meg a felhasználás fényében volt "optimalizálva", pont, mint ahogy a Xiaomi nyilatkozata is írta.
Épp ezért mondtam, hogy nincs értelme letiltani őket Geekbenchen (vagy ha már az egyiket büntetik valamiért, akkor mindet, ami hasonlóan tesz), más benchmark--fejlesztők nem is követték a példájukat. Hisz nem érintett a program, ahhoz meg semmi köze a Geekbenchnek, hogy valami totál random appal hogyan viselkedik a rendszer (max. a felhasználó lehet dühös).
Érdekes módon a Fold4/Flip4 nincs letiltva, pedig a GOS, ha más formában is mint régebben, de ott van a mobilokon.Ja amúgy a Xiaomi is simán csak kiírhatná, hogy "performance módban készültek" az általam említett eredményekhez is, és máris kiküszöbölnék az erkölcsi problémát (ahogy írtam, aki elérte ugyanazt a pontszámot, az így jelezte).
De lehet, hogy azért nem foglalkozik ezzel senki sem, mert ahogy szintén mondtam, China-only készülékekről beszélünk. 12S Ultra, meg Fold X2. -
dilajoska1
őstag
válasz
dilajoska1 #13 üzenetére
Biztos vizsgálták és úgy látszik nekik még sem számított csalásnak mert megnéztem és nem tiltották.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest