- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaren91
senior tag
Nem vagyok lemaradva, lehet, hogy hülyén írtam és nem jött át amit mondani akartam, vagy csak szimplán nem akarod megérteni.
Szóval ha csak egy olyan monitort nézünk, ami csak az említett acer monitor képességei közül pl csak a qhdt tudja mondjuk ugyan úgy 31.5 zollban, egy értelmes monitor belőle kb annyi mint ez az Acer, vagy drágább. Ha egy értelmes Freesync monitort nézünk az is drágább. Ebbe meg bele legóztak mindent 400 euróért. Olcsó húsnak, híg a leve kb. Erre próbáltam célozni. Tök jó, hogy tud mindent, de semmit nem ér ha egyiket se tudja normálisan. -
Anaren91
senior tag
Külön külön, ha egy monitorban jól van kivitelezve, akkor igen, mindegyik jól működik, és hozzá ad a látványhoz, de számomra ez a monitor akkor is a marketingesek nedves álma... Tegyünk bele mindent, ami egy informatikában kicsit is jártas embernek valamit mond... És ezt mind, egy 400 eurós monitorban... Valahol spórolni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Filmvilág
- EA Sports WRC '23
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Milyen légkondit a lakásba?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest