- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lassan az enyém is nyugdíjba vonulhatna.
-
törölt tag
válasz
Robi BALBOA #22 üzenetére
az általad linkelt Scythe Mugen 2 az egyik jelöltem, a másik pedig a Noctua NH-D14, bár megjegyzem, itt már lassan elérjük egy vizes rendszer árát. Az a gebasz, hogy mindíg van egy picivel jobb, ami csak egy picivel drágább
-
kpal
nagyúr
válasz
szarnyalosas #20 üzenetére
én kb 3évig nem cserélek és vannak számomra fontosabb is a gépnel pl.:bnő
-
törölt tag
válasz
Robi BALBOA #14 üzenetére
abban biztos vagyok, hogy viszi
de nekem fontos az is, hogy ne vonyítson a hűtés, a 400 feletti FSB-hez meg már tuti kelleni fog a feszkóemelés. Ezért van most csak egy alap tuning a gépen, 1066@1333MHz.
Gondolkozom még egy vízrendszeren is, de akkor az már tényleg annyi lenne, mintha i7-re váltanék.Ez a 775 elb..ott egy dolog
) nem egyszer jutottam el eddig, hogy a hűtőcseréből kiindulva eljutottam egy vizes X58 rendszerig, utána meg rájöttem, hogy még mindíg minden flottul működik a Q6600-ttal is
kpal : beszélj bacsissal proci ügyben
-
törölt tag
válasz
Robi BALBOA #11 üzenetére
csak ahhoz alaplapot is kellene cserélni, és ha akarom tartani a szinvonalat, akkor egy X58 nem olcsó mulatság. Azért gondolkodtam csak proci cserében.
de az biztos, hogy egy hűtő még mindenekelőtt bejátszik, és télire felrángatom 400-ig az FSB-t, vagy amíg halk marad a hűtésem, és meglátom. erre jó esélyem van, mert a mostani cpu alapfesz emelés nélkül viszi az 1333-at, ezért plusz melegedés sincs, és a gyári intel hűtő végig alapfordulaton pörög, a hőmérsékleti határérték pedig 55 fok. -
Zso2
őstag
Ideje a nyugdíjazásoknak, szerintem jóval többet is zárolhatnának.Annyi cpu fajta van életben,mint a szemét.
-
törölt tag
én azt hittem a 775-öst rég nem gyártják.
Mellesleg P45-öm van és Q6600 kicsit felhúzva, de procicsere érik. Q9650, esetleg extreme. Szvsz egy 6850-essel mindent visz fullHD-ban.
-
toldy
őstag
Áhh, gépet kell cserélnem, olyan öreg a konfigom hogy nemsoká a procimat ( i3-530) sem gyártják, sőt az alaplapom is gyanús, több hónapja nem láttam itthon boltban.
Na mindegy úgy sem cserélem, imádom ezt a lap/proc kombót, ha kell egy jó hűtővel a 4,5ghz is belőhető, most veszek majd egy gtx 560at és elleszek, fullhd. esetleg viszább veszek a dolgokból.
-
kpal
nagyúr
Azt birom ha egy ilyen hir jelenik meg hirtelen sok embernek elavult és lassu lesz az x58 ... Én mostanság rakom össze az x58 és tuti elég lesz nagyon sokáig .
-
EkSYS
senior tag
pedig igencsak frankó kis cuccosok ezek az első generációs D0-as 920-asok is pl. Az X58 is elég jó lett már.
IT világban szép kort éltek meg. -
Mr.Csizmás
titán
fullhádé gémpléj készülhet lassan a cserére.
-
tdd587
őstag
válasz
Brutális eb #2 üzenetére
Nálam is ez pörög a mai napig, és ha valami lassú tud lenni, akkor az HDD/VGA, de nem a proci. Persze ha vennék új gépet, akkor nyilván valami új chipset és CPU lenne, de egyelőre nem látok semmi kényszerítő erőt a váltásra.
-
echterion
nagyúr
Ez egy igencsak várható lépés volt az Inteltől. A fent nevezett procik már nagyon nehezen beszerezhető példányok voltak korábban is, nincs ebben semmi meglepő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Magisk
- Samsung topic
- Audacity - hangszerkesztés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- bambano: Bambanő háza tája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged