Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Robi BALBOA #22 üzenetére
az általad linkelt Scythe Mugen 2 az egyik jelöltem, a másik pedig a Noctua NH-D14, bár megjegyzem, itt már lassan elérjük egy vizes rendszer árát. Az a gebasz, hogy mindíg van egy picivel jobb, ami csak egy picivel drágább
-
törölt tag
válasz
Robi BALBOA #14 üzenetére
abban biztos vagyok, hogy viszi
de nekem fontos az is, hogy ne vonyítson a hűtés, a 400 feletti FSB-hez meg már tuti kelleni fog a feszkóemelés. Ezért van most csak egy alap tuning a gépen, 1066@1333MHz.
Gondolkozom még egy vízrendszeren is, de akkor az már tényleg annyi lenne, mintha i7-re váltanék.Ez a 775 elb..ott egy dolog
) nem egyszer jutottam el eddig, hogy a hűtőcseréből kiindulva eljutottam egy vizes X58 rendszerig, utána meg rájöttem, hogy még mindíg minden flottul működik a Q6600-ttal is
kpal : beszélj bacsissal proci ügyben
-
törölt tag
válasz
Robi BALBOA #11 üzenetére
csak ahhoz alaplapot is kellene cserélni, és ha akarom tartani a szinvonalat, akkor egy X58 nem olcsó mulatság. Azért gondolkodtam csak proci cserében.
de az biztos, hogy egy hűtő még mindenekelőtt bejátszik, és télire felrángatom 400-ig az FSB-t, vagy amíg halk marad a hűtésem, és meglátom. erre jó esélyem van, mert a mostani cpu alapfesz emelés nélkül viszi az 1333-at, ezért plusz melegedés sincs, és a gyári intel hűtő végig alapfordulaton pörög, a hőmérsékleti határérték pedig 55 fok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- VoIP telefonálás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged