- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonElvis
aktív tag
Blindmouse megelőzött. A kék LED-et erőssen hiányolomom. A hiánylistán szerepel még a design szellőzőnyílás, mert úgy sokkal karakteresebb lenne, főleg ha lángnyelvek ölelnék át. Mindezeket meg lehetne fejelni egy valamelyik nagy hadvezértől való idézettel, pl: " Ami nem számít az nem érdekel"
Így a metrón sehogysem fogok tudni feltünést kelteni.
Najó a viccet félretéve, nekem bejön ez a szögletes forma. Egy Ideos Slim méltó utódja lehetne majd a jövőben, mert mindennel fel van szerelve, ami nekem kell. Ha addíg nem esnek szét, veszek egyet féláron talán. Csak már megint ez a fránya kamera....ha ez 5MP akkor én vagyok vadászvau. Mostanság sok HW jön ki ilyen 5MP-s kamerával, ami tutihogy 1,2MP-volt gyárilag, cska belemókoltak a SW-be.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest