- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ezt nevezik szelektív látásmódnak. Úgy alakítod a top500 adatait, hogy az jó legyen annak a szempontnak, amit ki akarsz hozni belőle. Felőlem ezt megteheted, de ebben az esetben sértő számomra, hogy pont te nevezel elvakultnak.
Én szeretnék ebből kimaradni, mert az egyértelműen nem tényszerű információcseréhez vezet, ha a vizsgált lista 95+%-át szándékosan kizárjuk a statisztikából. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Ja nyilván. Én döntöttem arról is, hogy az Intel, az AMD, az IBM, az ARM, és a többiek nemet eddig mondtak a CUDA támogatására.
Én vagyok akitől a CUDA sorsa függ, mert a sakkban tartom a gyártókat, és kényszerítem őket, hogy mellőzzék a CUDA-t.
A CUDA mellé oda lehetett eddig is állni, csak senki sem tette. Az NV most nem nézi tétlenül, hogy a gyártófüggetlen megoldások elkaszálják (ahogy a történelemben ez mindig megtörtént a zárt rendszerekkel), így az OpenACC általánosan érdektelensége után az egyetlen út a CUDA LLVM fordító forrásának megnyitása. Ezzel időt adott magának az NV. Valószínű, hogy gyártói támogatást nem látunk, mert már az AMD és az Intel is a C++ natív támogatásában bízik. A fejlesztőknek ez egyszerűbb alternatíva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 1 / 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest