- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ezt nevezik szelektív látásmódnak. Úgy alakítod a top500 adatait, hogy az jó legyen annak a szempontnak, amit ki akarsz hozni belőle. Felőlem ezt megteheted, de ebben az esetben sértő számomra, hogy pont te nevezel elvakultnak.
Én szeretnék ebből kimaradni, mert az egyértelműen nem tényszerű információcseréhez vezet, ha a vizsgált lista 95+%-át szándékosan kizárjuk a statisztikából. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Ja nyilván. Én döntöttem arról is, hogy az Intel, az AMD, az IBM, az ARM, és a többiek nemet eddig mondtak a CUDA támogatására.
Én vagyok akitől a CUDA sorsa függ, mert a sakkban tartom a gyártókat, és kényszerítem őket, hogy mellőzzék a CUDA-t.
A CUDA mellé oda lehetett eddig is állni, csak senki sem tette. Az NV most nem nézi tétlenül, hogy a gyártófüggetlen megoldások elkaszálják (ahogy a történelemben ez mindig megtörtént a zárt rendszerekkel), így az OpenACC általánosan érdektelensége után az egyetlen út a CUDA LLVM fordító forrásának megnyitása. Ezzel időt adott magának az NV. Valószínű, hogy gyártói támogatást nem látunk, mert már az AMD és az Intel is a C++ natív támogatásában bízik. A fejlesztőknek ez egyszerűbb alternatíva.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest