- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ezt nevezik szelektív látásmódnak. Úgy alakítod a top500 adatait, hogy az jó legyen annak a szempontnak, amit ki akarsz hozni belőle. Felőlem ezt megteheted, de ebben az esetben sértő számomra, hogy pont te nevezel elvakultnak.
Én szeretnék ebből kimaradni, mert az egyértelműen nem tényszerű információcseréhez vezet, ha a vizsgált lista 95+%-át szándékosan kizárjuk a statisztikából. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Ja nyilván. Én döntöttem arról is, hogy az Intel, az AMD, az IBM, az ARM, és a többiek nemet eddig mondtak a CUDA támogatására.
Én vagyok akitől a CUDA sorsa függ, mert a sakkban tartom a gyártókat, és kényszerítem őket, hogy mellőzzék a CUDA-t.
A CUDA mellé oda lehetett eddig is állni, csak senki sem tette. Az NV most nem nézi tétlenül, hogy a gyártófüggetlen megoldások elkaszálják (ahogy a történelemben ez mindig megtörtént a zárt rendszerekkel), így az OpenACC általánosan érdektelensége után az egyetlen út a CUDA LLVM fordító forrásának megnyitása. Ezzel időt adott magának az NV. Valószínű, hogy gyártói támogatást nem látunk, mert már az AMD és az Intel is a C++ natív támogatásában bízik. A fejlesztőknek ez egyszerűbb alternatíva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-roller topik
- Revolut
- Napelem
- Klaus Duran: 2025 dude
- Android játékok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP OMEN 3080Ti
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest