- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhenry
őstag
Valaki van pc-n?
-
D.Va
őstag
válasz
CptAdamica #36 üzenetére
Jó van némi fejlődés és vannak szép játékok, de nagy áttörés nincs. ez a réjtrészing is használhatatlan, és még mindig nincs tökéletes élsimítási rendszer sem...
[link]
Számomra még mindig ez az utolsó igazi nagy durranás engine fejlődésben. Szinte hihetetlen mi mindent tudott már akkor a technika. Még ma is jönnek ki 10 év után olyan AAA játékok amik fasorban sincsenek ehhez képest... (most nem a Dirt/F1 szériára gondolok...) -
.LnB
titán
válasz
CptAdamica #36 üzenetére
Nem kell annyira messzire menni. A Turn 10 Studios kezébe kell adni a jogokat. Azok csinálnának szórakoztató, és gyönyörű F1 játékokat. Aki meg szimulátorozni akar az kap F1 auókat az Assetto-ba.
Ennyi. Csak ne legyen platform exkluzív a Turn10 játéka.
-
CptAdamica
veterán
-
D.Va
őstag
Hát mindegy, most ez van. Szép szép, de nem álleejtős. Ma már nincs álleejtős grafika, még egy techdemo-nál sem már...
A Codemasters-nél meg akkor volt igazán látványos fejlődés utoljára mikor a CMR 2005 után kijött a Dirt 1 az EGO Engine 1.0-val...
Egyébként a Dirt 1-ben pl az aljnövényzet, főleg a fű olyan jól meg volt csinálva, azóta egyre randább szerintem. Bár a Dirl Rally 1-ben Wales-ben egész pofás. Ott néz ki a legjobban sztem az összes dirt küzül a legjobban a grafika, főleg nedves környezetben. Bár esőben az F1 is elég pofás. -
snecy20
nagyúr
Az akkori hardvereket illetően eléggé behatároltak voltak a lehetőségek, viszont manapság már nem kéne hogy törvényszerű legyen, hogy egy autós játék csak közepes grafikai szinvonalat tud felmutatni.
Amúgy nem is kell nagy dolgokra gondolni, ahogy kinéz pl. az Assetto Corsa, azzal én totál meg lennék elégedve az F1 sorozatnál is. -
shifty!
senior tag
Persze, hogy finnyásak lettünk, hiszen anno, amikor vártunk 1-2-3 évet egy új játékra, olyan látványos volt a fejlődés minden tekintetben, hogy egy jobb darab évekig lekötötte az embert. Most évente jönnek ki a "csapból" a remasterek, érdemleges újítás nélkül. Csak azt nem vesszük észre, hogy nagyon kevés a fejlődési lehetőség már, bőven nem annyi mint régen
-
D.Va
őstag
Az 5-6 év az túlzás... A játék az EGO Engine 4-et használja, ami 3 éve az F1 2015-ben debütált, azóta ez van az F1-ek alatt, illetve a Dirt 4 alatt...
(gondolom a Dirt Rally 2 alatt is bár ezt nem tudom biztosan) -
Đusty
addikt
válasz
CptAdamica #20 üzenetére
De nem is géppuskával
Nekem telhesen jó lenne a bill. ha játszható lenne úgy mint az f1gp sorozat volt. -
hhenry
őstag
válasz
CptAdamica #24 üzenetére
Hétvégénente összelehetne gyűlni szerintem
-
hhenry
őstag
válasz
CptAdamica #22 üzenetére
Hmm de jó is lenne ligázni én nagykn szeretnék milyen platformon vagy?
-
hhenry
őstag
válasz
CptAdamica #20 üzenetére
Egyébként kontrollerrel egész jól játszható,de 20 körül már lehet kapni aprón egész jó kormányokat
-
G4ga
őstag
Hmmm...
Van értelme ezeknek a sport játékoknak minden évben teljes jatekkent megjelennie?
Sokat játszók meg most is GTR 2, rFactort ahol ha épp úgy van kedvem lerantok egy friss idei “mod csomagot” és tolom az új autókkal.
Fifat se értem, minek adják ki minden évben. Van ezekben annyi új dolog, hogy megérje megvenni?
Nem egyszerűbb lenne csak egy frissitest kidobni évente? - persze nem, mert így több pénzt beszedhetnek. - -
hhenry
őstag
válasz
hombre[EU] #15 üzenetére
Álmodunk max róla
-
hombre[EU]
veterán
VR support?
-
snecy20
nagyúr
válasz
CptAdamica #11 üzenetére
Azt én is nehezményezem, hogy csak viszonylag kis százalékban előz tisztán az AI... ahogy fizikai kontakt van, a játékos már meg is szívta.
-
hhenry
őstag
válasz
CptAdamica #11 üzenetére
Én hiányolom pl,hogy bevetődjenek mellém vagy ők is gyakrabban hibázuanak
-
CptAdamica
veterán
AI fejlesztést én sem bánnám. Mindig mikor kezdem a gyors körömet, biztosan akkor jön ki valaki a box-ból és mászik be elém az első kanyarra, persze ilyenkor kuka az egész kör, vagy ha sikerül megelőzni és mondjuk lassabb vagyok nála, akkor végig a seggemben van és tol le a pályáról. Vagy csak simán versenyen kilöknek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
CptAdamica #5 üzenetére
Itteni user, Codemasters-nel dolgozik az F1 szerian.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Strezi, kerunk vmi infot!
-
snecy20
nagyúr
válasz
CptAdamica #1 üzenetére
Egy nagyon komoly ráncfelvarrás elkellene már a grafikus motor alá, mert érzésre továbbra is az 5-6 évvel ezelőtti szinvonal.
-
v!ct0y
veterán
válasz
CptAdamica #1 üzenetére
Ez a játék már most kész van
úgyse lesz benne semmi új.
-
CptAdamica
veterán
Nem tudom, hogy ez most jó e. 1 év mindig kevés szokott lenni, jó lenne némi grafikai tuning is a játék alá, csomó apróságot is beletehetnének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- PlayStation 5
- Kompakt vízhűtés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hardcore café
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Napirajz könyv
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest