- OnePlus 15 - van plusz energia
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom956ster
aktív tag
válasz
blade zte
üzenetére
Szerintem ez már off, úgyhogy odateszem, de ez mellett nem tudok elmenni:
Nem akarok neked menni kedves blade zte de ugyan mutimegmár nekem, hogy 3,5-5,2 colon, vagy akár egy kapacitív tableten te hogy produkálsz olyan 3D animációt vagy akár 3D rendert amiért fizet is valaki valamit? Itt ne egy béna kocka megforgatására gondolok... Mondjuk nyomj egy ilyet és megveszem a droidod : [link] Nem egy nagy durranás de egy négymagos asztali pc 2 gb videó rammal és 8 gb rammal pontosan 13 órán keresztül renderelte a 640-es felbontást
Mit keres egy mobil vagy tablet hardver ezzel szemben??? 
Az igazadhoz legyen szólva, ha van egy bt billentyűd, legalább tudsz valami alap szöveget szerkeszteni, táblázatot kezelni, fapados powerpointot összerakni.... és egyébként minden remek MOBILRA és tabletre írt játékot futtatni, zenélni, netezni stb... de talán ez a kor még mindig nem az, amikor van egy bika kütyü a zsebedbe és minden téren elég az életben (nekem nem).
Bocsi, ez az én meglátásom, lehet kövezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 820 G3 Core i7
- 2190 db dokkoló listája - Sokhoz töltő is van
- GARANCIÁLIS MSI Bravo // RTX 4060 // Ryzen 7 7735HS // 1TB SSD // 16GB RAM
- Bontatlan Dobozos Lenovo Thinkpad E16 G3 Fémházas Laptop 16" -30% Ryzen 5 220 16/512 740M 2GB FHD+
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mit keres egy mobil vagy tablet hardver ezzel szemben???