- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
cspguy
csendes tag
válasz
Cimi+Csabi #57 üzenetére
Mondjuk ez a 16xPCI-E azért jó, mert bele lehet tenni egy 8xPCI-E-s Hp smart array P400-at és akkor kész a 8 hdd-s nas.
Kiváló.
-
Cimi+Csabi
tag
Mondjuk szerintem az se ép, aki ilyen lapot játszani vesz! Aki lát a 16szoros pcx-ben fantáziát! Ez a lap a legtutibb irodába esetleg TV alá. Jah és igaza van a kedves hozzászólónak aki sokalja az atx-et és inkább dc aljzatot látott volna szívesebben rajta!
Minden esetre elfogadnám! -
kingabo
őstag
válasz
Komplikato #54 üzenetére
Köszi az infót!
Tunert keresek most éppen, kiváncsi lennék, hogy lehet az antenna kábelt rákötni.
-
Depression
veterán
Ugyanezen agyaltam, csak szerintem befektetek a 250£-os ba 160GB HDD 2 giga Ram és win Vista Home-ba. Talán a win, ami meggyőző árban van hozzá.
Szerk: egér és bill. Nincs az árban, csak a 300£-ostól, de ott már egy vezetéknélküli gamepadszerűsegéget is adnak hozzá. (olyan,mint a Wii-é. -
kingabo
őstag
válasz
Komplikato #51 üzenetére
Nem az AsRockra gondoltam, meg nem mondom mi a neve a cégnek, de nem foglalkoznak alaplap vga meg ilyenek készítésével, csak gép összeszereléssel. Ha az Asus ennek a leányválalatának rendelte a sok ion-t, akkor lehet, hogy mégse készít az Asus ion-os alaplapot, vagy netbook-ot/top-ot.
Na így meg én érteném a mobil ramos felállást. Csak ezekbe a mini pci/pcie foglalatokba mi kapható? Wifi-ről tudok, de másról nem nagyon. A másik meg, hogy a kisebb kereslet miatt gondolom ezekbe a foglalatokba drágábbak a bővítő kártyák. -
Komplikato
veterán
Az is lehet, hogy nem az AsRock-ról van szó, hanem az Asus fog az Almának összeszerelni dolgokat? Hiszen Apple cuccok jó része vagy Asustek vagy Foxconn gyártja.
A ramos dolgot így már értem ... viszont pont az lett volna a lényeg, hogy betehettek volna a nagyobb hely miatt mini PCI vagy mini PCIE csatit a lapra. De nem tették.
-
kingabo
őstag
válasz
Komplikato #48 üzenetére
Csak azért mert van itthon felesleges desktop gépbe való ramom notiram meg nincs. (tudom erre azt mondod, hogy a mostani ram árak mellett ez nem kifogás, de én akkor sem akarnék még ramot venni, ha csak le kéne vennem a polcról egyet) Érdekes módon a Zotac-t nem zavarta, hogy több helyet foglal, és még sokkal több mindennel tömte tele a lapot.
Az Asusnak van egy leány vállalata amelyik csak gép összeszereléssel foglalkozik, lehet azokról beszél. Nameg hogy jön a képbe az alma?
-
Komplikato
veterán
Jensen voices Asus as Ion supporter
The huge Ion customers are...
Jensen Huang, the CEO of Nvidia, has confirmed that Apple,Acer and Asustek are huge Ion customers. He did this during the company's Q1 2010 financial conference call.
The blurry part is that in the same answer to analyst question, he tells that 9400M and Ion are the same chip, while we can directly tell you that Nvidia marketing and communication part advices people otherwise.
Jensen said „Apple, Acer and Asustek are huge Ion customers“, and time will tell if Asus plans a secret Ion based product. Maybe he was thinking about Nvidia's 9400 chipsets that they are buying?Nnnna, ennyit a dumáról, hogy Asus meg MSI soha, de soha.
-
kingabo
őstag
Az integrált vga mellé ki akar másik vga-t berakni? Ennél erősebbel az atom nem bír mit kezdeni... Az intel chipseteseknél lett volna értelme, ott bezzeg nincs.
Én szívesebben láttam volna normál ramokat a lapon...
Csak így tovább, meg legyen emberi ára! -
Komplikato
veterán
Point of view Ion with dual Atom 330 costs €139
€129 with single-core Atom 230Compared to Intel's nettop platform we are talking about roughly 100 percent price difference, as Intel's Essential Series D945GCLF2D, i945GC, Mini-ITX with Atom 330 is available for slightly under €70
-
dabadab
titán
válasz
Depression #36 üzenetére
En is ezen agyalok, az AspireRevo 180 font es ebben mar van tap, RAM, 8 GB SDD, haz, eger+bill, itt meg az alaplap+tap kombo tobbe kerul.
Nyarig varok, addigra legalabb tenyleg kaphatoak lesznek az Ionos cuccok es talan az arak is beallank vmi normalis szintre.
-
dabadab
titán
"egy ilyen lap egy Lga-775 foglalattal, vagy am2+-al?"
Olyan mar van, pl Jetway JNC62K. Az Ionban konkretan az Atom erdekes, az alacsony fogyasztasa miatt.
qki: a >30W az az egymagyos 230-ra vonatkozott, ketmagosat eddig meg nem lattam gyari passziv hutessel, bar az teljesen biztos, hogy nem lehetetlen megcsinalni.
-
Trava
tag
Ezzel a márkával eddig se nagyon lehetett találkozni a boltokban, úgy hogy várhatóan ezt sem lehet majd itthon kapni.
-
törölt tag
Vajon a DVI + HDMI egyszerre is működik, két külön képpel?
-
bartucc
addikt
Lan-partyra való gép alaja lehet akár sztem.....
Ami még jobban érdekelne: egy ilyen lap egy Lga-775 foglalattal, vagy am2+-al? Az nagyot ütne, akkor már a proci nem lenne limit, meg ott a PCI-ex...(persze ésszel, de mondjuk egy 4770 meg egy E5200 már jó lenne bármire szinte, és pici)
-
durkonorbi
tag
Jó kis lap, bár a pciex16 teljesen felesleges húzás, ebbe vga-t felesleges rakni ekkora proci mellé... x1-nek is jó lesz, de tényleg inkább egy minipci kellett volna, vagy kettő rá...
-
^Clown
addikt
Ez nem rossz, alakul a molekula
-
tome.jr
addikt
válasz
Depression #28 üzenetére
Max 20%-ig, afölött már kifagyna
-
divrapier
tag
remelem az ion kinyirja a inteles chipsetet a piacrol. hajra! mar csak megfelelo ar kellene.
-
dabadab
titán
válasz
Depression #28 üzenetére
-
HERR Z
veterán
válasz
Depression #15 üzenetére
sztem inkább túl nagy készletük van még 945-ból meg új intel chipsetből, amin egy nagyot buknának ha ezt is elkezdenék nyomni
-
nyunyu
félisten
PoV lapjarol nem talaltam adatot, de itt a komplett Ion-os mITX gepuk lapja.
-
nyunyu
félisten
Tessekmondani, 4GB-s SODIMMek belemennek?
-
Devid_81
félisten
Vééégre már az a PCI-e!
Most már kezd érdekelni a dolog! Vicces lenne a 4870X2-es a lapba -
Dyno
veterán
válasz
Depression #15 üzenetére
Most már cska az lenne jó ha az intel a i945GC csipkészlettel és N330-as Atommal, egy olyan lapot amin van 16x-os pcie.
-
unknownuser
tag
ASL-nek is van már ION-koncepciója: [link] Szóval gyarapodnak szépen
-
Depression
veterán
Csak nekem tűnik úgy, hogy míg a kicsi gyártók kiugrási lehetőséget látnak benne, addig az Asus-t és az MSI-t lefizették?
Leginkább az AsRock Ionjára vagyok kíváncsi. Pedig ez is egy isteni lap lehet.
Kicsiben most nem látom tisztán, de ez most full passzív ugye?
Kár az ATX szabványért. Jobban örültem volna egy sima DC bemenetnek. -
rolko
őstag
hát a 16x pci-e helyett inkább 1x -es vagy sima pci slotot tett volna... mert akkor lehetne bele pakolni valami x-fi -t
amúgy ezek a Gf 9400-esek mennyit tudnak? 7600gt-nél már csak jobbak nem? -
Stiky
senior tag
Istenkirály cuccnak ígérkezik!
Várom már a teszteket.Arra azért kíváncsi vagyok mikor jön ki valaki hozzávaló vizesblokkal... hogy lehessen @4GHz-en hajtani
-
Dyno
veterán
Húhúúú PCIE 16X ezt nekem találták ki!!Árára kiváncsi leszek, remélem a Zotacnál azért olcsóbb lesz.
-
Móci
addikt
Pofás lap, remélem nem lesz aranyáron, s akkor valóban jó alternatíva lesz a piacon...
-
azbest
félisten
mi az a fekete izé a ram slot mellett? olyan mintha átvezetnék rajta a ram vezetékeit...
vagy az a másik sodimm slot helye?
-
ngabor2
nagyúr
ha nem lennék maximalista, azt mondanám, hogy végre egy jól összeszedett lep. de mivel az vagyok, ezért a pcie16x mellé, akár a túloldalra is, egy mini-pcie-t rálapátoltam volna, benne egy wlan/bt cuccossal. oké, hogy usb-re is rá lehet kötni, de nem mindegy, hogy az usb sebességét csökkenti, emellett kiáll a gépből, vagy a lényegesen szélesebb, jobban terhelhető pcie-t használja.
esetleg a 3 jack-es 5.1-be lehetne belekötni, ha nem lenne optikai kimenet. de van, ezért ezt elnézzük
mindenesetre ha nem lesz túl drága, igen jó választásnak tűnik.
-
Ste
addikt
Rendesen felszerelt kis lap az biztos
-
ahha,nekem is bejön a cucc, a 2magos Atom-al még játszani is lehetne vele, akár az integrált VGA karijával
-
P00By
nagyúr
-
L Balázs
tag
Ezt mennyire lehet túlhajtani
Csak vicc volt
-
DarkByte
addikt
Ez is drága lesz mint a méreg
Sebaj, egy ideig most úgy sem lesz egy fillérem se
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest