- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaca83
őstag
válasz
Rypejakten #349 üzenetére
Nem véletlenül vagyunk híve sokan annak, hogy 1 db erős kártya legyen a gépben....
Nincs skálázódási probléma és a többkártyás rendszerekhez való driver támogatottság hiányából adódó bosszankodástól is megkímélhetjük magunkat.
-
-
blaca83
őstag
válasz
Rypejakten #66 üzenetére
A "sz@ros árgéppel" nem nagyon dobálóznék mert abszolút nem hiteles sem árban sem pedig a ténylegesen beszerezhető portékában.
Hivatalos MO.-i nagyker árlistán Én nem láttam sehol! Az más dolog, hogy "érkezőben van" és kidobnak rá egy kb-árat hogy előrendelheted.
Ne keverjük össze a dolgokat....
@atti_2010: Ki beszélt 7990-nel kapcsolatban köv. generációról??
Valamit benéztél. -
blaca83
őstag
Nem győzött meg sőt kb: ezt az eredményt vártam a 780-tól...
Nem lesz sikertermék az biztos. 680-ról TUTI nem váltok 780-ra és mivel ilyen rossz lett az árazása így inkább a 690-est lesz érdemes megvenni még mindig.
@ Bingisz:
Nem érdemes logikát keresni, mert a hülyeségben mindkét cég simán rá tud licitálni egymásra.
Egyébként szerintem árban a Titán és a 780 közé fogják betenni a 7990-et olyan 250 K környékén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest