- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- VoLTE/VoWiFi
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Őszintén? Elfelejtettem.
Elég ígéretesnek tűnik. Köszi a tippet.szerk: Meg is van miért felejtődött el. A csatlakozók. Az egy dolog, hogy csak két digitális kimenete van, de nem lenne hátrány ha g-sync kompatibilis lenne a motyó a jövőre nézve (hátha jönnek normális g-sync képes ips megjelenítők). Ennek pedig ugyebár alapfeltétele a displayport.
-
AtHoS
nagyúr
Te vered magad, hogy nem jó a sorrend, de azt figyelmen kívül hagytad, hogy EGYETLEN játékban mért eredményről készült "tábla" került beszúrásra. Szóval a "Vicces táblázatod van" nagy FAIL a részedről.
BF4-ben lehet ilyen eredmény.Én nem írtam összesített eredményről, szóval nem is mondhattam magamnak ellent
azt viszont leírtam, hogy abból a "táblából" (BF4) nem lehet messzemenő következtetést levonni. Gondolom ezzel nincsen bajod
Kéretik kicsit figyelmesebben olvasni
-
Crytek
nagyúr
Nem váltok már ,mert lassan jön a DDR 4-is! Nem maradok e így se semmiről. Max ennek annyi a hátránya hogy ha lesz új konfig akkor visszamenőleg minden játékot újra kell játszanom maxom amit eddig butitani kellett. Kezdve a 2007-es Crysis -al...
4K nem érdekel engem full hd bőven elég nekem!
-
Crytek
nagyúr
Megnézem mit hoz a jövő,mert ebben az akár 3 felé széteső (mantle, open gl, új dx) világban az elhamarkodott döntés nem igen kifizetődő.
Meg most hiába vennék ilyen VGA-t a 120éves procim miatt nem is lenne szerintem semmi gyorsulás, vagy csak nagyon minimális,mert nem hajcsa ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 1 / 2
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Építő/felújító topik
- HP notebook topic
- 90-es években voltam gyerek
- Szemüveges topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest