- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Yettel topik
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
dragonfx #476 üzenetére
mit nem értesz azon, hogy csak BF4-el nyomom és multiban ahol nem max grafikán játszik az ember, hanem low/mediumon, úgy meg 65-80%-on megy max a VGA és 100%-on a CPU, így tök felesleges a kártya,
ez mellett hangos és sokat is fogyaszt és csak termeli a hőt feleslegesen, volt i7-em is régebben nem használtam ki azt is lecseréltem i5-re az is bőven elég volt(még kerestem is az i7-en mert 6eFt-al többér adtam el mint amennyiért vettem) amúgy volt korábban HD7790-em amit csak amiatt cseréltem 7870-re mert 1GB Vram kevés bf4-hez, de amúgy teljesítménye bőven elég volt nekem, ez a 750-ti és 260x is ugyanaz a teljesítmény de a ti kevesebbet fogyaszt a mini-itx gépemben ez nem egy elhanyagolható tényező.
Amúgy ki is próbáltam, hogy levettem 7870 teljesítményét 260x szintjére és low mediumon ugyanannyi maradt az FPS-em, mik eszébe nem jutnak egy örültnek
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az NVIDIA legújabb, középkategóriás videokártyája már a Maxwell architektúrára építkezik.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest