Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
válasz
janeszgol #17 üzenetére
Sokan ezt mondjak ennek ellenere nem hiszem hogy aki azt mondja single lett az mythicen lenyomta volna a raideket. En inkabb azt mondanam, hogy mar elvezheto tud lenni a jatek annak is aki nem adja erte az eletet, viszont aki igen az joval tobbet er el. En egy classicra mar ra se birok nezni, mai vilagba szerintem mar nem fer bele az a jatekmod.
-
janeszgol
félisten
-
30z.Samu
titán
válasz
BoneDragon #13 üzenetére
Félreértesz. Nem fikázni akartam, csak meglepődtem.
-
30z.Samu
titán
Ne mondd, hogy ehhez még mindig jön kiegészítő!
-
Szakiii
addikt
Fú. én várom nagyon. Pont szülinapra esik
. Remélem jobb lesz mint a bfa mert az egy katasztrófa, eddigi legkevésbé tetsző kieg.
-
OgreImre
senior tag
válasz
BoneDragon #9 üzenetére
Nekem is pontosan Xerxész jutott az eszembe róla, még a hangja is olyan
-
BoneDragon
veterán
-
Persie12
aktív tag
Ebben a grafikában még mindig van valami magávalragadó. El sem tudnám másfajta kinézettel képzelni a játékot.
-
Raysen623
addikt
Ki az aki szerint ez egy jó kieg lesz végre? Minimum egy Legion kieg szintre gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Hardverkemping június végén
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Microsoft Edge
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest