Új hozzászólás Aktív témák

• Penguin95

senior tag

válasz ToniSoprano #269 üzenetére

Tavaly decemberben még 60-ért vettem (Xperia Z) jó állapotban, mostanra már 30-ért se ritkaság. De újakból is lehet már egész jó árakon válogatni, ha valaki nem ragaszkodik a legismertebb márkákhoz.

Ehhez képest most újítottam több dolgot is a gépen. Került bele egy használt Radeon HD6970-es eléggé jó áron, és egy nagyjából új 530-as Thermaltake táp. A kettő összesen volt 34.000. Nem is elég a 4K-hoz (pláne mivel még CPU is kéne hozzá), és már drágább, mint egy használt FullHD-s telefon. Ha ehhez még hozzáveszem, hogy kéne új alaplap, új CPU, és új memóriák is, meg egy-két R9-es Radeon, kiakad a számláló a fejemben. Ennyit jelenleg én nem adnék egy gépért sem (telefonért meg főleg). Inkább kivárok, hogy menjen le mindennek szépen az ára, aztán majd ha 160+60-ért tudok váltani, akkor fogok. A monitort eleve dupla akkora távolságból nézem mint a telefont, ráadásul a legtöbb esetben (videók nézése, játszás) nem is veszem észre, mert a tartalomra koncentrálok. A telefonon viszont többnyire olvasok, ahol már eléggé tud zavarni.

Új hozzászólás Aktív témák