- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Quasi_modo #51 üzenetére
Ehh, még ezt sem mondanám... valójában azért nem szoktam ilyenben rosszmájú lenni, mert - mit ad ég - utazás közben én is gyakran előveszem, hiszen a legtipikusabb holtidő.
Persze ettől még biztos van ilyen is -
Morden24
nagyúr
-
Morden24
nagyúr
válasz
Quasi_modo #44 üzenetére
Nem mondanám, ahhoz kicsit sok rajta az animáció.
Inkább tényleg az, hogy futurisztikusabb az egész megjelenés. Valahogy nem az az érzése az embernek, hogy egy telefont nyomkod, hanem egy felcsicsázott trikordertAz elitségét szerintem a ritkasága adja, ami aztán csalfa dolog, ha egyszer beindul a pörgés. Én azt sem tudom felfogni pl., hogy hogyan gondolhat valaki az iPhone-ra exkluzív termékként, amikor konkrétan itthon is az van, hogy egy buszra nem tudok anélkül felszállni, hogy látnék pár példányt, és ebben a 4-es is bőven benne van.
-
Morden24
nagyúr
Én ezt a kockázatos dolgot úgy mondom, hogy kb. fél éve iPhone 4-esem van, szóval még véletlenül sem Apple-antipátia a véleményem oka
Az iOS állati jó rendszer, ezt én egy percig nem tagadom. Viszont unalmas, mozgásmentes és konzervatív, legalábbis számomra. Statikus icon grid-et nézek kb. a színes Nokiák megjelenése óta(#37) moonman: Én a mai napig nem értem, hogy lett ebből a szép, átgondolt és minimalista felületből az a műanyaghatású színkavalkád, amit Sense-re kereszteltek. Hozzáteszem, fenntartom a személyes becsípődés lehetőségét, mivel a többségnek tetszik, csak én (értsd: kevesen) vagyok helikopter.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Valentino K. #22 üzenetére
Megkockáztatnám, hogy high-tech fílingűnek, érdekesnek, a szokásostól eltérőnek kizárólag a WP7-et lehet nevezni, mert az iOS-re sem húzható rá egyetlen jelzó sem a fentiekből.
-
Morden24
nagyúr
Lassan indul az expresszvonat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lexus, Toyota topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Formula-1
- Íme az új Android Auto!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest