Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
válasz
szunyi777 #97 üzenetére
Természetes hogy szétszedi a programkódot, mivel ez a funkció névsorrendbe rendezi a sorokat!
Erre írtam, hogy workaround-ként csináld meg az 5-9. lépéseket.
Direkt olyan funkciót nem tudok, amit te keresel. Amit én írtam, azzal csak annyit lehet segíteni, hogy a duplikált sorokat detektálod (ez is több a semminél), de a változást már neked kell kézzel átrakni az eredeti fájlba. Talán könnyebb mint szemre átnézni 3000 sort.
-
batagy
őstag
válasz
szunyi777 #93 üzenetére
Nem tudom milyen az APK formátuma, de alábbi egy lehetőség.
Én azt csinálnám, hogy:
1. Ha nincs TextFX plugin telepítve, akkor telepítsd
2. TextFX -> TextFX Tools -> Sort outputs only UNIQUE (at column) lines, ezt bekapcsolni
3. TextFX -> TextFX Tools -> Sort lines case insentitive (at column)
4. Az eredményt másik fájlnévbe mentsd el!!!Na most itt már megvan egy olyan verzió, amiben nincs ismétlődő sor. Azonban ha a fájlod eredetijében számít a sorok sorrende (pl. kód), akkor ez így nem jó. Ezért azzal folytatnám:
Az eredeti fájlnak csinálj egy sort-olt változatát így:
5. TextFX -> TextFX Tools -> Sort outputs only UNIQUE (at column) lines, ezt kikapcsolni
6. TextFX -> TextFX Tools -> Sort lines case insentitive (at column)
7. Az eredményt másik fájlnévbe mentsd el!!!8. 4.-es pont eredményét és a 7.-es pont eredményét diff-fel hasonlítsd össze (Notepad++-ban ALT+D, ha a Compaere plugin telepítve van).
9. Gyűjtsd ki kézzel azokat a sorokat, amelyik törölve lettek.
10. Aztán ezeket a sorokat töröld az eredeti fájlból, így megtartva az eredeti sorrendet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest