- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinhardt
őstag
válasz
Totheground #708 üzenetére
Az utolso film amit neztem az a Netflix fele Annihilation, nem mozis film, direk tv vagy egyeb eszkozon valo lejatszasra gyartottak, es nem 16:9. Mint ahogy a filmek donto tobbsege se az.
De en egyebkent sem film nezesrol irtam, hanem, hogy youtobe-ot nezek, ahol egyre tobb a szelesebb tartalom.
Es valoszinuleg meg tobb lesz, hogy az apple is beallt a 18:9+ os megjelenitok moge.
De ez ugye nem szamit, egyesek csak azt latjak bele a dologba amit ok szeretnenek.
Mar eloszor is ertettuk, hogyOLED
tv-d van. Kepzeld nekem is. Es ki nem szarja le?
Valaki legyen oly batyam es egy uj uzenetbe (ne valasz erre) masolja mar ezt be neki, csak, hogy ne legyen igaza
-
Somatom
veterán
válasz
A notibar a teljes felületen kihasználható. Ha ebből elveszünk, akkor hasznos felületből veszünk el.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
"De te mar csak tudod, gondolom eleget hasznaltal notch-os telot es kurvara zavart, azert kopkodod."
Nem nehéz reprodukálni. Csak oda kell tenni a notch helyére az ujjad.
Ja de várj, az úgy nem jó, mert ha oda teszem, akkor az elvesz. A notch meg hozzáad. A franc se érti már ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged