Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossyy
tag
Tiszteletben tartom a véleményed, hogy szerinted ezek szükséges újítások voltak, de szerintem ezzel együtt sem igen nevezhetőek a mai készülékek compactnak, nano SIM kártya ide, vagy szétszedhetetlen, fix akkumlátor oda. Szerintem furcsa egy 5/5,5' os készüléket compactnak nevezni. Egy Nokia 8810, vagy 8860 (ha jól emlékszem), na az tényleg az volt, mégis rendelkezett rendes SIM kártyával és szétszedhető házzal, cserélhető akksival. Vagy egy C7 es ami már simán okostelefon volt a fenti erényekkel, mégis akkora, hogy a mai telefonok között kiállítva észre sem lehetne venni egy pulton :-)
Nekem mindig is furcsa, hogy a mai péklapátokon, illetve a belsejükben állítólag nem fér el a rendes SIM, a Jack, a cserélhető akksi, de belátom erre megy a világ, ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Építő/felújító topik
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- EA Sports WRC '23
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Orvosi kérdések
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest