- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny_vT
senior tag
válasz
Parallaxis #125 üzenetére
"Halkan megjegyzem, hogy mindkettőhöz kell technológia és vicces, mert mindkettőt a Samsung gyártja."
Ahhoz, hogy notch legyen ott a kis "fülekkel" vagy káva, ahhoz sokkal inkább kell dizájneri döntés, mint technológia. A kijelzővezérlőnek egy pár soros kóddal meg lehet mondani, hogy x-től y-ig ne próbáljon semmit megjeleníteni, aztán már lehet is körbevágni. (Tudom, a valóságban nem így gyártják
)
"Láttad már az S9-et??
Szerintem rossz céget kritizálsz most"
Láttam.
És te láttad már az S8-at? Megmondanád pontosan miben szenvedek csorbát a mindennapokban, ha megmaradok az S8-nál? A nagy semmiben. Az S9 ennek a finomított, helyenként fejlesztett változata. Akinek S8-a van az nincs rákényszerülve az S9 beszerzésére, mert nagyon nagy részben megegyezik a kettő.
Az említett példánál azért ez nem pont így van. A 3G (itt már mobilinternetes korszakról beszélünk, emlékszünk?) és a mozgóképfelvétel enyhén szólva komolyabb "visszatartott feature", mint pl egy sztereó hangszóró.
De hogy modernebb érából is említsek példát, mondd csak meddig kellett várni, amíg az iPhone-ok vízállók lettek? Azt ne mondd nekem, hogy technológiai korlátai voltak. Az Almások csak arra vártak, hogy mikor kerül felhasználásra a Szuperinnovációs Listájukon az a néhány tétel, ami megelőzte ezt a revolucionális technológiát. Aztán jött a nagy bejelentés. Ugyanez lesz a notch sorsa, csak fordítva, hiszen ez egy direkt generált baromság. Pár év múlva bejelentik, hogy végre sikerült leszámolni vele, juhúú!
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin MARQ Adventurer prémium kategóriás okosóra full szett. eredeti árához képest HARMAD áron!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5 / 16 GB / 256 GB SSD + Windows 11
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest