- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
ha betolom a löttyöt neki (cforce water), akkor megy izomból: teleportál-üt-szétszed mindent
...egyébként meg úgy van, hogy el kell érni bizonyos szinteket, hogy utána adott kategóriából cucc essen... pl. először elértem a 200as szintet, akkor nyílt meg a kalózos sityak kategóriája, ami a teleportot adja... eddig ilyen item nem volt, most pedig minden restartnál alacsony szinten is meg van az esélye, hogy beadja... ha fel akarom pörgetni, akkor ott a cforce water, amivel majdnem 30 szintet lenyom 1huzamban (az elején... ha erősödnek a mobok, akkor kevesebbet), a bossteleport meg annyi, hogy egymás után 3 bosst ad be, ami 9 szint ugrás... ja meg gemért át lehetne ugrani x szintet, de ez nem érdekel... gemből inkább tokent vettem, amivel húzhatok damot/hp-t
-
mephi666
nagyúr
ja egyelőre elvagyok vele én is: péntek óta nyomom, 200as rift környékéig már elég kényelmes
...csak ne lenne annyira unalmas újra végigmenni a szinteken minden restart után... egyfolytában töltőn kell lenni a telefonnak, mert 3-4óra alatt csont leeszi az akkut (samu a3 2016)
ui: hehe, most kaptam először teleportálós kalózkalapot, így már pörgős lesz, ha ezentúl ezt korábban bedobja
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest