- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
válasz
aprokaroka87 #216 üzenetére
Hány warezolt Windows van a világon? Rengeteg. Ha meg nincs nekem pár perc és lesz.
Annyira ostoba véresszájú tollként viselkedsz. A te analógiád szerint egy fűdíler nem számít bűnözőnek egy bűnszervezethez képest akinek része a fűdíler is.
Elvárod, hogy az MS minden warez Windows felhasználót, és terjesztőt maga fog felkeresni, és fizetésre bírni?
Ne viccelj. Amikor egy Cyanogen Inc. kategóriás cég kezdi el warezolni a termékeiket azonnal ugranak a jogászok...Erről a sok téves információkról maga a Google meg a félre informált média tehet. Mindenhonnan ömlik hogy így nyílt úgy nyílt az Android... akkor már ingyen lehet letölteni minden Gapps-ot is gondolván az is az Android része...
A Google amit csinál az Androiddal, az báránybőrbe bújtatott farkas tipikus esete. A user azt hiszi, hogy minden ingyen van. Felhasználják az AOSP minden erényét, de közben direkt nem fejlesztik / hátráltatják azoknak az appoknak a fejlesztését, aminek van gapps-os megfelelője. Vannak appok amik még Gingerbread meg ICS verzión senyvednek, akkor állt le a fejlesztésük amikor megjelent a PlayStore-ban egy Google Alternatíva. A legújabb KitKat is ilyen! És az L is ilyen lesz AOSP-ben. Ébresztő...
[link] -
norbert1998
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #220 üzenetére
Össze lehet tenni a kettőt, nem nagy szám. Cwm-es scriptellenőrzés(magyaru lc++ és annak ismerete) és winrar kell hozzá. Össze rakod egybe a kettőt és kész is
-
Glenda
addikt
válasz
aprokaroka87 #221 üzenetére
CyanogenMod (pronounced /saɪ.'æn.oʊ.dʒɛn.mɒd/) is an enhanced open source firmware distribution for smartphones and tablet computers based on the Android mobile operating system.
-
Воланд
titán
válasz
aprokaroka87 #216 üzenetére
"Google Apps are the proprietary Google-branded applications that come pre-installed with most Android devices, such as the Play Store, Gmail, Maps, etc. Due to licensing restrictions, these apps cannot come pre-installed with CyanogenMod and must be installed separately. The Google Apps are not required to boot or run CyanogenMod, however many users find them beneficial to take full advantage of the Android ecosystem." [link]
-
norbert1998
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #203 üzenetére
Én így gondoltam, hogy egy teljes, mondjuk cm11-et ráheggeszteni. Kíváncsi vagyok, így mit nyújtana a cucc
-
Воланд
titán
válasz
aprokaroka87 #210 üzenetére
bs. a cm-ben nincs benne a gapps.
-
Воланд
titán
válasz
aprokaroka87 #209 üzenetére
jah, biztos azert fenyegette meg a google a cm egyik fejlesztojet, hogy vegyek ki a gapps-t a rom-ukbol, mert betartottak a licenc-felteteleket...
-
válasz
aprokaroka87 #206 üzenetére
Ha felteszed a Google appokat az egy dolog, de attól még a Google API-k nem lesznek rajta a telefonon.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #206 üzenetére
Tehát ha én egy Cyanogenmodos telefonra felteszem a GAPPS-et, az illegális?
-
törölt tag
válasz
érvényét vesztette, töröltem a kommentet
-
válasz
Hiába rakod fel, ha hiányoznak az API-k.
-
Glenda
addikt
válasz
aprokaroka87 #194 üzenetére
Nem, ez egy AOSP. Ami szerinted az Android, az az AOSP + Google szolgáltatások.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #194 üzenetére
valójában igauk van, az android magában egy semmi, az aospegy egyszerű kis nyamvadt kis valami, amibe alig van cucc. amit mi megszokhattunk "stock droidot" az sem stock, mert az már teljes értékű OS+shell,míg az, amire épül maga az, amit a telefonokon és ezen a tákolmányon látsz, közel sincs egyikhez sem.
-
icemad
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #192 üzenetére
Na ez egy jó kérdés. Nálam okosabbak biztos tudják, én nem.
Szerk.: Az meg gondolom nyílvánvaló, hogy az android nem egyenlő a google-val. Tény, hogy a google tolta bele a legtöbb pénzt, de rengeteg másik cég is közreműködött benne.
-
Pali1119
tag
válasz
aprokaroka87 #188 üzenetére
"Ha nem lenne nyilt forássú az Android a Google akkora pert akaszthatna az Ms nyakába hogy abba belerokanna."
Főleg, hogy ezt a Nokia csinálta, de mindegy. Ahogy woland_y2k a 33-as hozzászólásba leírta: két különböző fejlesztőcsapatról volt/van szó. Ha meg nem lenne nyílt forráskódú, akkor meg valszeg meg se csinálták volna.
Nem kell ám annyira elámulni a droid-tól meg a Google-tól.
(#191) icemad
"A google cuccok nem a droid részei, se a gmail, se a youtube, de még a play áruház sem."
Pontosan. Csak valahogy ezt minden fikázó elfelejti.
-
Glenda
addikt
válasz
Ha nem lenne nyilt forássú az Android a Google akkora pert akaszthatna az Ms nyakába hogy abba belerokanna.
Ha öregapámnak áramszedője lenne, akkor troli lenne.
pl a multitask kivétele már gáz,kiváncsi lennék a Google véleményére azért.
Onnantól kezdve, hogy a mérnök megnyomja a commit gombot, semmi közük hozzá.
-
icemad
nagyúr
válasz
Nyugi, ezen stock droid van. A google cuccok nem a droid részei, se a gmail, se a youtube, de még a play áruház sem. A google programok/apik használatáért fizetni kell a cégeknek. A google sem cukrosbácsi, hogy ingyen adja a nem kevés pénzből kifejlesztett megoldásait. És a stock droiddal nem is lenne baj, de a nokia/ms eléggé rosszul implementálta a saját megoldásait.
-
Воланд
titán
válasz
aprokaroka87 #15 üzenetére
ket kulonbozo fejlesztocsapatrol van szo. pontosabban volt.
-
Ádám16
addikt
válasz
aprokaroka87 #21 üzenetére
Answer: Szar, tény. nekem sem kéne. viszont nézz utána az X2-nek.
Meg nézz utána a L520-525-630-930 készülékek bármelyikének.. Nem kell a gyártót elítélni egy félrelépés miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest