- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
johny dragon
aktív tag
válasz
Quasi_modo #65 üzenetére
Hmm, ki tudja. Most az okostelefonok korszakát éljük, az Android hihetetlen dolgot vitt véghez (két év alatt leelőzte a Symbiant), ami két éve a csúcsot jelente Android fronton, az ma már 50 ezer magyar valutáért hazavihető. Kérdés, hogy mikor tud egy másik platform ekkorát szakítani, és átvenni az Android helyét. Azért valószínűleg pár évig még tartani fogja a piacvezetői tisztét, aztán majd meglátjuk. Én olyan 5-10 évet jósolok neki.
-
válasz
Quasi_modo #53 üzenetére
Mezei júzerként is tudok bőven.
Buzzon meg OSNewson irkáltam már korábban, nomeg itt a fórumon is.Majd egyszer ha nagyon tele lesz a tököm írok logoutra és onnan linkelgetem.
-
johny dragon
aktív tag
válasz
Quasi_modo #53 üzenetére
Alapból 3.
-
johny dragon
aktív tag
válasz
Quasi_modo #47 üzenetére
Nem támogat rendes felbontású kijelzőt a felső kategóriában (kivéve E6, de az meg ugye szoftveresen nem lesz túl támogatott pont ezért). Nem hajlandóak alá (árhoz képest) rendes hardvert csomagolni, aki meg hajlandó lenne rá, már rég kiszállt. Ez mondjuk nem a platform hibája, de aki Symbian telefon akar venni, muszáj, hogy Nokiát vegyen. Végül pedig megölik a platformot, ami semmiképp sem lesz jó hatással pl. a szoftverkínálatra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest