Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Just486

    senior tag

    válasz jacis #2988 üzenetére

    Igen, nem rossz. mondjuk kíváncsi vagyok, tartósabb használat közben jelentkezni fog -e, hogy mondjuk néha magától zár le.

    #2990 Arthuro_Adam
    A születésnaposok egy automata naptár. Szolgáltatásból bevont bejegyzést nem tudsz törölni (mint ahogy egyéb esetekben sem, pl lakhely, stb), hozzáadni pedig úgy lehet, ha a névjegyzékben hozzáadsz az adott emberhez egy születésnapot. Kikapcsolhatod viszont az egészet, és létrehozhatsz egy sajátot, hasonló néven.

    ldave
    - A swipe annak idején rögzítve volt, de aztán valaki (/valakik) repoltolták bugnak, hogy a swipe iránya nem függ a képernyő helyzetétől, és ezt a fejlesztők úgy "javították ki", hogy a siwpe iránya mindig követi a telefon helyzetét (még akkor is, ha az alkalmazás nem). Tehát ha éppen úgy tartod a telefont, egy "portrait" alkalmazást is simán lehet, hogy oldalra húzással zársz be (ergó felülről húzással meg nem) ...pr 1.2 óta a dologban még ennyi logika sincs, de a lényeg ugyan ez.
    - Az időjárás offline mód után nem frissül többet (újraindításig) Erre jacis kolléga jött rá nem is olyan régen. Elég rossz így.
    - Szerintem a több választható szinkronhang, esetleg a feliratok miatt bolondulhat meg. Az mkv -ba sokminden lehet belerakva, ami miatt a telefon végül visszakozik.

    That unconquered country we call the future.

Új hozzászólás Aktív témák