- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
coyote66
aktív tag
Üdv minden kedves olvasónak.
Eladnám a korábban vázolt n9-telefonom, ha kell valakinek. A 3g telefoncsere akcióban sajnálom leadni, ezért ha "jó áron" kellene valakinek (mazohista műkedvelőenek) csak szóljon. Kínai volt, magyarosított, újszerű kisegítő programokkal együtt, dobozzal.
Én vagyok
-
coyote66
aktív tag
Heuréka!
Életrekelt a sim. Már telefonálni is tudok. Eléggé szívatós ez a kínai rom. Köszönöm mindenkinek a segítséget.Én vagyok
-
coyote66
aktív tag
válasz
quailstorm #6006 üzenetére
Köszi. Egy részét már olvastam. Hétvégén remélem lesz időm szórakozni vele.
Én vagyok
-
coyote66
aktív tag
válasz
quailstorm #6004 üzenetére
Azt megköszönném. Nincs baidu cloud hozzáférésem. A google sem igazán a barátom.
Én vagyok
-
coyote66
aktív tag
válasz
quailstorm #6001 üzenetére
Dettó. Szintén lumia dobozzal jött. Viszont elkezdtem flashelni. Nem igazán sikerült. Kinai régiós, de le akartam cserélni eu-ra, és akkor jött a pofon. Nem lehet. Elvileg 5-ös régiós felmegy aztán lehet eu-s de most már azt sem akarja. Persze a sim-et nem ismeri fel, és igencsak belassult. Még nem adtam fel, előbb utóbb tégla lesz belőle. Hát itt tartok vele.
Én vagyok
-
coyote66
aktív tag
wow. Köszönöm szépen előre is mindkettőtöknek.(közben behalt az asztali gépem)
Én vagyok
-
coyote66
aktív tag
Hátha olvassa még valaki. Kínából rendeltemegy új n9-t. Elkezdtem Phoenix-el bűvölni, de az új szoftverrel a sim kártyát nem fogadja el. Navifirm használhatót nem találtam. Európai firmwer-t sem találok haználhatót. Tudna valaki segíteni? Előre is köszi.
Én vagyok
-
coyote66
aktív tag
Megjött. Teljesen új a készülék. 2 bajom van: sok a kínai cucc a telefonon, meg kicsit kicsi a 3,9 coll. Van töltőm szilikon tok, fólia, úgyhogy szuper. Ha buzerálni akarom mivel kezdjek? File kezelőt nem találtam, android és sailfish rendszer jó lenne de nem értek hozzá. Megköszönök minden segítséget.
[ Szerkesztve ]
Én vagyok
-
coyote66
aktív tag
Sziasztok. Én most rendeltem Kínából kb 13 eFt-t nosztalgiából, és a rendszer miatt. Itthon sehol nem lehet kapni, ebay meg igen drága. Vajon olvassa még valaki?
Én vagyok
-
coyote66
aktív tag
Üdv. Sailfish vagy android portolásával foglalkozott valaki?
Én vagyok
-
coyote66
aktív tag
Sziasztok. Én most akarok venni egyet. Ismerősöket körbekérdezem van-e valakinek elfekvőben, ha nincs rendelek ebay-ről. Videón láttam, hogy 3 rendszert (Meego, android, sailfish) is lehet rá tenni. Ugyan nem vagyok informatikus, de elgondolkodtatott a dolog.
Én vagyok
-
coyote66
aktív tag
Van valakinek eladó független N9-e? Meguntam az androidot, windows-t, a saját Nokia 700-nak meg már kicsi a kijelzője. Kösz.
Én vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
ma És az utolsó mohikán is egy személyben, hiszen nem kizárt, hogy a világ egyetlen kereskedelmi forgalomba került MeeGo rendszerű telefonjáról van szó.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OpenWRT topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egészséges életmód
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Sweet.tv - internetes TV
- Építő/felújító topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó