Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KKoppány

csendes tag

válasz Liberatore #1741 üzenetére

Nekem van összehasonlítási alapom, bár nekem "csak" egy sima HTC Sensation-öm van (ami, ha minden igaz, most egy kicsit váltja majd az X7-et az "első telefon" szerepében).

Az alapvető különbség a két készülék között, hogy az N9 egyszer majd egy nagyon jó telefon lehet, a Sensation pedig egy nagyon jó telefon. Most. Nekem ugyan az android nem annyira szimpatikus, mint a MeeGo, viszont sokkal stabilabban működik, és összehasonlíthatatlanul nagyobb a támogatása.

Az N9 egy életérzés - az összes kiforratlanságával, hibájával, lehetetlenségével együtt nagyon szerethető. Mondhatni függőséget okoz...

A Sensation XL gyönyörű telefon - volt a kezemben -, ráadásul hiba nélkül működik. Csak Android... Ha neked ez nem gond, és hibátlan, támogatott működésű telefont szeretnél, válaszd az utóbbit.

Valahogy ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor az ember szerelmes egy veterán korú autóba - mint én a Citroen Fantomas által is használt DS modelljébe.

Tudomásul veszi, hogy ezzel sosem fog 240-el repeszteni a sztrádán, és rendszeresen át kell nézetnie egy jó szerelővel, és mindennapi használatra így sem lesz alkalmas. Valahogy így. Szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák