Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi 14C - C-kategória
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scenic
tag
Jól indul a reggelem!
XPERIA Z2
-
Jadro
veterán
No ez nem rossz! Sokkal inkább ez mint a nagyobb testvér. Ezt főleg a fizikai méretre értem. Az ára még kicsit sok, de megy az lejjebb is.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
iknight
senior tag
Tényleg barátibb ajánlat mint az n97, és ha ennek is olyan jól esik az ára tényleg jó vétel lesz. Az elvakult nokiásoknak. Bár szvsz egy a felfelé bukó kijelző szerintem teljesen haszontalan, a htc kaisernél is még kényelmetlenebb volt így használni mint simán. De végülis ez izlés kérdése.
[ Szerkesztve ]
Akik jó békét tudnak kötni, azok sohase győznek a háborúban.
-
Joe.36
addikt
Nekem nagyon tetszik
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
amanoba
őstag
"Az összeszerelési minőség átlagon felüli, nagyon rendben van."-na ilyet is rég olvastam n-es nokiánál! bravó
egyébként pofás joszág,tetszik
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
rekid
addikt
Szép, szép, tele "Nemis tudtam h nekem erre szükségem van" funkciókkal. Csucsmodell na.
nálam ott szakadt meg az "érdeklődés" amikor a szalagkábel "védtelenségét" láttam. És ugye ami elromolhat el is fog... de ez az én szubjektív véleményem és összeesküvés elméletem.
Jó telefon, jó teszt, DE inkabb maradok a sima hagyomanyos nem csukodo nyilo porgo forgo kialakitasoknal és az E szerianal.Gyáva népnek nincs hazája!
-
atike
nagyúr
Határozottan kellemes! Nem volt eddig Nokiám, de ez már (ha ténylegesen kicsit emberibb ára lesz) határozottan jó vételnek tűnik! Jó kis teszt, grat!
Egy hiba: a cikkben az van, hogy nincs lencsevédő - az adatlapján meg az egyebeknél az van, hogy van.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Csinos lett a teló, nekem jobban tetszik, mint az előd.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
joey04
titán
a főképernyő csak ez a widgetes megoldás lehet, vagy lehet ilyen egyszerű is, mint a satioban?
[ Szerkesztve ]
-
SEFAN84
aktív tag
Jó a teszt és a készülék is!T-Mobile-nál majd lehet kapni?Jövő májusra tervezek telefoncserét,és ez esélyes befutó nálam!
[ Szerkesztve ]
Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/
-
Womb
senior tag
Na végre!
Jól szerepelt a picur, titkon reméltem egy Arénás dicséretet, amit meg is kapott.
Grat a teszthez! -
Nem akkora para, hogy nincs lencsevédő, legalább nem karcolja össze a plexit
Egyébként Nokiához képest szimpatikus eszköz.Szerk.: Most nézem, ilyen fityegő stylust most nem adtak hozzá? Akkor mi értelme a rezisztív borzalomnak?
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Magnum_
nagyúr
szép kis cucc, szimpi készülék, szép hátlap, DE... kaphatna kapacitiv kijelzőt ennyiért. nagyon hasznos a qwerty, nagyon jol jönne nekem is nagyon sokszor, de ez a kijelző most ennyiért nem oké.
I humbly and respectfully decline™
-
Tonyo
őstag
Ezekszerint lesz E52 mini is bugok nélkül?
-
toldy
őstag
Na ezaz, erre vártam , szerintem sokkal jobb mint a nagytesó. Amit nem találtam, microsusb-n vagy hagyományos tűlyukon tölt?
Endr00: hoppá, valóban. köszi hogy felhívtad rá a figyelmem.
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta.
-
bope87
aktív tag
Soha nem gondoltam volna, hogy elfogadnék egy ilyet. N97 nem nagyon győzött meg, de így a mini tesztjét végigolvasva nagyon bejövős lett. Főleg azt volt jó olvasni, hogy ez már így jó, N97-nek is így kellett volna megjelennie. Köszönjük a tesztet
-
addikt
Garmin xt-vel mi van?Nem lesz már rá frissítés sem?
-
geri|
aktív tag
Nekem nagyon tetszik. Volt n95 8gb-om is, ott sem volt védőreteszke, mégsem karcolódott.
Mondjuk ebben az esetben ha a telefont a hátlapjára fektetem, akkor tulajdonképpen a lencsén heverészik?
A rendkívüli összeszerelés minőség a legnagyobb piros pont, így lesz igazán csábító ajánlat. Ha 100 körüli lesz az ára, akkor nagy lesz a készletforgási mutató a finneknél.Viszont a cikk igazi információértéke:
"A készülékben van rádió is, ez lehet netrádió (ami arra jó, hogy a Térerő című műsort hallgathatjuk online)"[ Szerkesztve ]
LiveStrong
-
Napfénysüti
nagyúr
Ez jó lett. Ha lemegy az ára 100 körülire elég erőteljesen elgondolkodom rajta. Már pedig a kezdőárát tekintve pár hónapon belül sanszos lehet. Grat Nokia.
Més que un club!
-
P00By
nagyúr
Kis aranyos
Az ára érdekes, de ez normalizálódni fog -
moco22
aktív tag
Már nagyon várom, hogy magaménak tudhassam minikét.
Egy észrevétel a teszthez. Tuti, hogy nincs elírva az akksi mérete? Ugyanis ezt írják róla Nokiáék: Battery model BL-4D 3.7V 1200mAh
http://www.forum.nokia.com/devices/N97_mini#Samsung S22 Ultra
-
erdoke
titán
"a kijelző 360x640 pixeles felbontása nem változott, valamint ezúttal is rezisztív technológiával készült, ám mérete csökkent, ezúttal 3,2 inches képátlóval rendelkezik, ami még mindig bőven elegendő"
Hölgyeknek talán elegendő, én azt mondom, minél nagyobb, annál jobb.
A legjobb aláírás a héten
-
nancsik
tag
Jó a teló,és a teszt is.Boggal ellentétben én jobban örültem volna, ha a hátlapot nem cserélték volna fémre.Így még több lett volna a nagytestvérhez képest a súly külömség.Az N97-tel nekem az a bajom hogy nagyon nagy a tömege {ha fém lenne a ház még nagyobb gáz,szerintem ez nem hiba} erre föl, a mini-be fém a hátlap .Szerintem a felhasználók többsége ekkora tömegeknél már jobban törődik a teló méretével,mint hogy úgynevezett minőségi fémből legyen a ház,és így fél tégla tömege legyen.
[ Szerkesztve ]
nancsik
-
erdoke
titán
-
Stiky
senior tag
Nem rossz kis készülék! 100 alatt lesz az igazán jó vétel!
„...most már minden az OVI-ról szól (ilyen korszakom nekem is volt 4 évesen)"...
~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
rudymester
senior tag
Na így kell ezt csinálni! Kis odafigyeléssel sikerült volna ez elsőre is. Grat Nokia!
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
zombinyul
addikt
Nem rossz telefon,hosszú ideje az első Nokia amire lecserélném a K810-esem Ha lejjebb megy az ára bőven esélyes lesz nálam!Remek telefon,remek tudással,és szép külsővel.Azt viszont érdekesnek találtam,hogy csúcsmodell,mégsem pakolnak bele 5 megapixelesnél nagyobb kamerát... Még kiderül hogy Nokiáéknál van ész,és nem a megapixelek növelésével akarnak magukhoz csalogatni újabb vevőket,hanem a bevált cuccokat fejlesztik.Ésszerűbb,sokkal ésszerűbb...
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
<NewL>
addikt
Na ez szép volt Nokia,úgy látom nem csak az én tetszésemet nyerte el. Árban se lesz rossz,minőségre is jó,nekem jobban bejön a mini mint a nagytesó.
A lencsevédőért meg nem kár.There's an app for that
-
Basler13
csendes tag
Hi!
Mi a helyzet a videólejátszással? Egy konvertálatlan Divx hogy megy rajta? -
ByB
addikt
A hétvégén kezembe került egy Nokia N97 mini és gondoltam csinálok róla egy videó bemutatót. Íme az eredmény:
A készülék még nálam lesz péntekig, addig nagyon szívesen válaszolok a felmerülő kérdésekre.
Illetve, ha igény van rá, akkor megtekinthető élőben is, előzetes egyeztetés után a Colabs-ben.
[ Szerkesztve ]
-
skylinelaca
senior tag
ez nem rossz, nagyon tetszik! Divix-et nemhiszem h lejátszana, konvertálás nélkül
Üdv: Laca
-
Quasi_modo
nagyúr
-
skylinelaca
senior tag
nálam a menü,rendszer oldalon az első pár képernyőfotóból a 2es kicsit felemás ! Jobb oldali !
Üdv: Laca
-
Ricardo
titán
Jobban sikerült mint a nagyobb tesó. A kapacitív kijelző valóban szerencsésebb lett volna.
Jöhetne egy érintős E szériás kütyü is
-
Grisa_kvr
tag
válasz Quasi_modo #39 üzenetére
Mondjuk szerintem akkor se bírná el prociilag a dög. Nálam van N800 és 5800 is, de egyik se viszi lagmentesen az uszkve 800kbps-nél jobb videókat (átlagos xvid bőven 1500 felett is lehet). Mondjuk nem nagy érvágás lekonvertálni, ekkora kijelzőn úgyse látszik.
-
=Mentor=
őstag
Jó kis telefon!
[ Szerkesztve ]
-
ByB
addikt
válasz skylinelaca #40 üzenetére
Nálam is előfordult már, hogy hibázott, de elenyésző mennyiségben.
-
kp78
addikt
Bár nagyon szeretem, de meg vannak számlálva az 5800-ám napjai
Ha az új frissítés sem hoz eget rengető változást, akkor meg pláne.
Csak kicsit legyen barátibb az ára[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
N-vidi-A
őstag
Nagyon jó lett, tényleg így kellett volna elsőre is!
Migiri, migiri, úgy ám! :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest