Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
válasz
Sahaladela #6787 üzenetére
Nyáron jön úgy is rá egy nagyobb frissítés nyugodtan vedd meg.
-
Just486
senior tag
válasz
Sahaladela #6779 üzenetére
A symbian egy eléggé kiforrt rendszer, jelen formájában is megbízható. Persze mint mindent, ezt is haza lehet vágni, de ez inkább a hanyag fejlesztők, mintsem a rendszer hibája.
Amint én minden okostelefon használónak javasolnék felhasználás terén: Miután megvette a telefonját, nyugodtan telepítse tele mindennel, ami megtetszik neki, azt dobja fel. Ezt a telefon egy idő után nem fogja díjazni (egyik sem, nem csak a symbian), belassul, kiszámíthatatlanabb lesz. Ekkor meg kell jegyezni a sok alkalmazás közül azt a néhányat, ami valóban hasznos és szükséges(tehát tetszik a felhasználónak), majd legyalulni a telefont (hardreset+szoftverfrissítés). Ez után pedig feltelepíteni azt a néhány alkalmazást, amire valóban szükség van. Én már jóideje így használom a telefonomat, és amellett, hogy mindent tud, amit én használni szoktam, még gyors is, mivel nincsen tele szeméttel.Száz szónak is egy a vége, a telefon megbízható, de bizonyos kényelmi funkciók hiányoznak belőle, amiket később vagy pótolnak -vagy nem.
-
Ufff
senior tag
válasz
Sahaladela #6779 üzenetére
Frissítések jönni fognak szerintem. De hogyha win lesz a nokiákon, tuti nem veszek többet!
-
szp1
addikt
válasz
Sahaladela #6776 üzenetére
Igazat adok Just486-nak.
Én ugyan C7 tulaj vagyok ( outsider ), de én elsősorban azért vettem, mert egyszerűen tetszik, esztétikus, nagyon jó anyagból van és kiválóan lehet vele telefonálni.
Persze vannak még jó tulajdonságai, de az most mindegy.
Ennek fejében elviselem a symbian'3 nehézkességét, amire én használom azzal boldogulok valahogy.
Tehát ha neked bejön az N8, vedd meg, ha aggódsz a support miatt meg arra vársz, hogy az S'3 majd fejlődik valahova, akkor inkább nézz más típust. -
Just486
senior tag
válasz
Szerintem ne azért vegyél meg egy telefont, mert hogy az majd "milyen lesz". Ha jelenlegi formájában tetszik, vedd meg, ha ez így kevés neked, akkor ne vedd meg.
-
Kvazár
őstag
válasz
Gondold újra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest