- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
válasz
elado2009 #6832 üzenetére
Vannak plusz menüpontok (T-nél legalábbis, gondolom Vodánál is), de ezeket törölhetjük, mint mondottam korábban. Szerencsére semmi olyan belenyúlást nem eszközöltek (user szemmel), ami zavarná a működést. Na jó, két dolog talán:
-ciril betük a "gombokon" /kit zavar?/ - szolgáltató hibája-e?
-kamera "mute" hiánya /pótolható/Skype Edge felett megy. Nekem már 4-5 éve is kiírta a Skype telepítéskor, hogy 3g-t követel a működéshez (vagy legalábbis ajánl). Más tészta, hogy a telefon az esetek 99%-ban edge-t jelez, de megy minden, ami 3g-t igényel /éljen a lefedettség -.-"/.
3,5 hónap használat után és a fórumok olvasását követően egy valamit tudok mondani, amitől (nagyban, a fentieken kívűl) különbözik a független: megkapja a frissítéseket, amint azt kiadják. Minden más opció törölhető/telepíthető "fajtól, nemzetségtől" függetlenül.
-
Kasya
nagyúr
válasz
elado2009 #6748 üzenetére
Bár nem vagyok Vodás, nagy valószínűséggel a következőket alkalmazza:
-pár widget plusz, esetleg pár ikont "vodás" ikonra cserél. Kevesebb nem lesz semmi, csak több (pl. csengőhangok, témák), melyeket tudsz törölni.
-gyári függetlenhez képest, ezt nem tudod frissíteni, mikor kijön valami újdonság. Sajnos, meg kell várni, míg a voda is engedélyezi.
-kamerahang ki/be valószínüleg itt sincs, de mint egy korábbi hsz-ben is írtam, egy 1kb-os progi beteszi a lehetőséget.
-skype megy rendesen...wlan szintén. Pontosan mikre gondolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest