- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đ10Đ4
aktív tag
Hát nem azért, de a hangja az pocsék lesz! Hiába lesz/van benne HDMi kimenet.. Mennyi ember fogja azt ki használni?
Körülbelül 2-3 réteg fogja ezt a telefont venni..
1. Akinek van és meg teheti hogy, használja a HDMi csatit.
2. Aki úton van folyton és úgy érzi kell neki ez a technológia, ja és persze tetszik neki, stb..
3. Aki meg veszi mert új és kb. semmit nem tud rajta kihasználni mert meg veszi ezt a telefont és nem eszik 2-3hónapig..
Lehet kicsit nyers voltam, de már nem egyszer láttam életemben hogy, be jön a 10en éves kis gyerek a szüleivel meg látja a telefont el kezd érte sírni, és csak addig sírja míg a szülei be adják a derekukat! Persze ezt a kis gyerek nem fogja fel h, 2-3 számlát most ezért nem fizetnek ki ha nem többet.. És bármikor utcára rakhatják az egész családot..
Erre az orvosság?? Ne vidd a gyereket a "cukorka bolt" -ba!
Jó ez egy más szemszög..
De maradjunk a lényegnél, a hangja(saját hangszórón) az N8 -nak pocsék lesz!
Ahhoz képest hogy, a Nokia 5800 olyan szép, kristálytiszta hangja van..
Oké, aláírom!
Gyorsabb, szebb, okosabb!
De van akinek ezek pont nem az elsődleges szempont!
Én 5800 használok mert a hang ahogy, meg szólal..
Utánozhatatlan..Utolsó szó jogán annyit mondanák még hogy, sok fajta ember van sok fajta kritériumokkal és vágyakkal a telefonok iránt! Ez is egy út a Nokiától..
Rögös, nagyon rögösde legalább nem haldoklik mint a SonyEricsson.. Ezt le kell szögeznem!
Szép napot mindenkinek!
Üdv.
Dió -
Đ10Đ4
aktív tag
Ilyet kérek apúúúútóóól Karácsonyra!!... xDD
Már ha venne nekem egyáltalán valamit is!
üdv.
Đ
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest