Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Đ10Đ4

aktív tag

válasz rin02 #588 üzenetére

Hát nem azért, de a hangja az pocsék lesz! Hiába lesz/van benne HDMi kimenet.. Mennyi ember fogja azt ki használni?
    Körülbelül 2-3 réteg fogja ezt a telefont venni..
    1. Akinek van és meg teheti hogy, használja a HDMi csatit.
    2. Aki úton van folyton és úgy érzi kell neki ez a technológia, ja és persze tetszik neki, stb..
    3. Aki meg veszi mert új és kb. semmit nem tud rajta kihasználni mert meg veszi ezt a telefont és nem eszik 2-3hónapig.. :)
    Lehet kicsit nyers voltam, de már nem egyszer láttam életemben hogy, be jön a 10en éves kis gyerek a szüleivel meg látja a telefont el kezd érte sírni, és csak addig sírja míg a szülei be adják a derekukat! Persze ezt a kis gyerek nem fogja fel h, 2-3 számlát most ezért nem fizetnek ki ha nem többet.. És bármikor utcára rakhatják az egész családot..
    Erre az orvosság?? Ne vidd a gyereket a "cukorka bolt" -ba! :U
    Jó ez egy más szemszög..
    De maradjunk a lényegnél, a hangja(saját hangszórón) az N8 -nak pocsék lesz!
    Ahhoz képest hogy, a Nokia 5800 olyan szép, kristálytiszta hangja van..
    Oké, aláírom!
    Gyorsabb, szebb, okosabb!
    De van akinek ezek pont nem az elsődleges szempont!
    Én 5800 használok mert a hang ahogy, meg szólal.. :U :K :C
    Utánozhatatlan..

Utolsó szó jogán annyit mondanák még hogy, sok fajta ember van sok fajta kritériumokkal és vágyakkal a telefonok iránt! Ez is egy út a Nokiától..
    Rögös, nagyon rögös :D de legalább nem haldoklik mint a SonyEricsson.. Ezt le kell szögeznem!

Szép napot mindenkinek!
    Üdv. :R:R:R
    Dió

• Đ10Đ4

aktív tag

Ilyet kérek apúúúútóóól Karácsonyra!!... xDD :C :U
    Már ha venne nekem egyáltalán valamit is! :(

:D

:R:R:R
    üdv.
    Đ

Új hozzászólás Aktív témák