- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Nekem már az N9 is nagyon tetszett és ha tényleg a 701 utódja lesz árban, akkor nagyon vevős kis telefon lesz. Persze én inkább várok még egy kicsit, míg előállnak valamivel, ami megközelíti az N8 kamerájának a színvonalát.
MOD: Jut eszembe, ugye ez az alsó Symbian-t idéző gombsor csak egy vicc?
-
válasz
Depression #37 üzenetére
Melyik gyártó kér többet a fehér készülékért?
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Depression #37 üzenetére
és nem minőséginek látszó fekete van, és feláras fehér.
Meg pink..
A magam részéről biztos értékelnék pl. egy sötétkéket. -
Depression
veterán
-
Ricardo
titán
válasz
Quasi_modo #34 üzenetére
Az a különös, hogy pont a Nokia csinálja.
-
nicu71
addikt
Szerintem meg nagyonis ok ez a szabályos téglalap,vagy kocka ,kinek mi,valahogy sztem illik egy okostelefonhoz!
Egyébként,mégis milyen forma kellett volna ami a fanyalgóknak is megfelel?háromszög,ovális...netán szivecske??? -
Probber
őstag
Szívesen váltanék WP7-re, de lövésem sincs, hogy mennyire fog elszállni a Nokia az ilyen rendszerű telefonjaik árazásával, így azt sem tudom, hogy érdemes-e rájuk várni csupán a témázható kezelőfelület miatt.
-
gomsadi#
tag
Az optimus 7 is van annyira ossze rakva, volt mindketto. Azmellett a nem pontosan illeszkedo hatlap, csuszkal a helyen. Az uj, ket hetes sem leve omnia het alja muanyag, ami ropogott, es res volt a jobb aljan a kijelzo es a haz kozott. A kozepso gomb meglehetosen hamar kikopott, laza lett. Nem ertem, mi is volt benne a minisegi???
-
Ricardo
titán
Az rendben hogy az alkatrészeket rendelik, hiszen nem gyárthatnak le ők mindent, de könyörgöm. ezzel az erővel Acatel is lehetne. pont annyi köze van hozzá (a készülékhez) mint a Nokiának. Ez akkor nem is Nokia. Az N8 kijelzője is Samu, és a többi alkatrészt sem ők gyártják, de amennyire tudom a Nokia üzemeiben rakják össze. Ennél jobban nem tudom leírni most. Ha eszembe jut más példa akkor leírom. Remélem így is érthető mire gondolok.
Sokan írták itt a fórumon , hogy ezzel a MS házassággal Nokia "lefokozta magát" sima hardver gyártóvá, de ezek szerint tovább ment, és tervező cég lett.
-
tjb007
nagyúr
-
=Mentor=
őstag
Ez a teló még csak egy prototípus... Szerintem egyáltalán nem ronda, igen hasonlít az N9-re. Elnézve a Samsung és HTC mobilok semmilyen kinézetét, máig a Nokia gyártja a legegyedibb telefonokat.
A 2 milliós rendelési szám még viccnek is rossz,,, Inkább a 20 milliót kéne megcélozni
-
kbencee
aktív tag
Tény, hogy az O7 szögletes, de ennyire összerakott telefonnal nagyon ritkán találkozni. Ráadásul jó minőségű anyagokból építkezik, az egyik legminőségibb házzal rendelkező telefon az O7. (és azért emlékszem az E72 meg E52 nyöszörgő hátlapjára, amit az akku és a hátlap között papírral kellett kitámasztani)
-
Ricardo
titán
Érdekes hír. A MS azért is szövetkezett a Nokiával, mert egy nagy múltú telefongyártó. Most ez a nagy múltú gyártó rendeli a komplett készülékeket?
-
kbencee
aktív tag
Csak éppen az O7-et eltalálták, ezt meg nem. Főleg úgy nem, hogy ha megnézek egy hasonló skandináv vállalatot, akkor nagy a különbség. Egy Ikea bútor, egy Volvo autó is különbözik a tucattermékektől, egyedi stílusuk van és tök szépek. A Nokia meg valahogy nagyon nem találta el.
Az O7 komoly telefonnak látszik, ez meg olyan kis gagyi, vagy nem is tudom. Lehet érezni az izzadságszagot, hogy a menedzserek kiadták a parancsot, hogy valami letisztult formavilágú telefont kell alkotni, de valahogy nem jött össze. Számomra úgy tűnik, hogy a Nokia képtelen megválni a régi berögzült szokásaitól, miközben az eladásokon egyértelműen látszik, hogy nem ez kell az embereknek.
A Volvo is tökre meg tudott újulni, nem hiszem, hogy pont a Nokia ne lenne képes megtalálni a helyes irányt. -
Taki30
tag
Ez még mindig csak csoszogás.Az N9 szakít a hagyományokkal.Én azt nevezném megújulásnak.De azt,hogy OP. rendszert cserélnek azt semmiképp sem.Szerintem az Omnia 7,ami formában/kinézetben hozzá hasonló.Az határozottan jobban néz ki.És szépen csökken az ára.
Szerintem a Nokiára nagyon ráfér egy teljes szemlélet váltás.És az sem ártana nekik,ha nem a múltbéli sikereikre alapoznának.
Szerintem,ha az N9-el nem "tarolnak" akkor lehet,hogy az összes többi kísérletük is kudarcra lesz ítélve.Főleg ha maradnak az N8 külsőnél.Azt sem ártana újra gondolni.
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
adidas4death #6 üzenetére
Tény hogy nem egy formaterv of the year, de a szappantaró dizájn mellett bőven elfér. A hátulja meg épp nem látszik, így még nem mondok ítéletet.
-
gaben88
őstag
Imádom a szögletes formákat, ezért is vettem Omnia 7-et!
-
janos68
aktív tag
Ahogy Rózsa Sándor mondá : "híj, be csúf"
-
kbencee
aktív tag
Kövezzetek meg, de nekem ez egyáltalán nem jön be. Sőt, az elmúlt pár év Nokia telefonjai sem jönnek be
Valahogy elvesztették itt is a fonalat, egyszerűen képtelenek megújulni. Itt a WP7, az egész termékpalettát rebootolhatnák, erre meg jönnek a régi N8-at idéző formatervvel.
Nem hiszem, hogy az átlagfelhasználók csak a Symbian miatt pártoltak el a Nokiától, nagy részben a formaterv is szerepet játszhatott benne. -
kopasz7
tag
válasz
adidas4death #4 üzenetére
A lekerekített sarkok már le vannak védve...
-
Kirrr
aktív tag
Szerintem kifejezetten jó formája van. Végre nem egy iPhone majmoló design.
-
rep3at
őstag
Kitalálhattak volna valami egyedibb formatervet is ha már ennyit készültek a WP7re.
-
Retekegér
MODERÁTOR
A rondázók ebből a sz@r képből vonják le a következtetést? LOL
-
gomsadi#
tag
Ronda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest