- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
-
gomsadi#
tag
Az optimus 7 is van annyira ossze rakva, volt mindketto. Azmellett a nem pontosan illeszkedo hatlap, csuszkal a helyen. Az uj, ket hetes sem leve omnia het alja muanyag, ami ropogott, es res volt a jobb aljan a kijelzo es a haz kozott. A kozepso gomb meglehetosen hamar kikopott, laza lett. Nem ertem, mi is volt benne a minisegi???
-
Taki30
tag
Ez még mindig csak csoszogás.Az N9 szakít a hagyományokkal.Én azt nevezném megújulásnak.De azt,hogy OP. rendszert cserélnek azt semmiképp sem.Szerintem az Omnia 7,ami formában/kinézetben hozzá hasonló.Az határozottan jobban néz ki.És szépen csökken az ára.
Szerintem a Nokiára nagyon ráfér egy teljes szemlélet váltás.És az sem ártana nekik,ha nem a múltbéli sikereikre alapoznának.
Szerintem,ha az N9-el nem "tarolnak" akkor lehet,hogy az összes többi kísérletük is kudarcra lesz ítélve.Főleg ha maradnak az N8 külsőnél.Azt sem ártana újra gondolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vicces videók
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest