- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- VoLTE/VoWiFi
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
válasz
HawerKing #14915 üzenetére
Rég csalódtam ekkorát userben.
1, Tube szót beírva a Store-ba kidob jópár találatot. User error
2, Koppintás: működik, gond nélkül. Beállítások - Érintés - Felébresztés. Ha be van kapcsolva, akkor meg kell nézni, hogy a kezedre hogy reagál. Nekem, ha a körmömmel érek hozzá, nem oldja fel. Ujjbeggyel igen. Megszokás kérdése.
3, User error, leírásban is szerepel, nincs Glance a 930-on.
4, Melegedés: fórumban többen írtak róla, nálam zenehallgatás + netezés párossal nem mindig jelentkezik, ha igen, akkor tudom, hogy a térerő nem az igazi, és folyton keres a teló. Értő olvasás, általános iskola.mod: A WP platformnál sosem az lesz a kérdés, hogy az olcsóbb és a drágább között rendszerszinten mi a különbség, hanem hogy adott sugarú felhasználói bázis mit keres pluszban a telefonban/mellette (NFC, QI-töltés, Carl Zeiss optika, 4k videó, 4-5-6", stb).
Nem rád vagyok kiakadva - annyira, de kezd egy kicsit eldurranni az agyam, hogy nem olvasnak utána a telefon dolgainak vásárlás előtt. Még a hivatalos oldalon sem, nem hogy egy fórumban, ahol a topichoz egy elég jól megírt cikk tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest